CEDIS

CEDIS: I sjutra isključenja struje u više opština

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih elektronskih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS).
CEDIS: I sjutra isključenja struje u više opština
Portal AnalitikaIzvor

Objekti u kojima se ugrađuju brojila biće bez struje od osam do 18 sati.

U Danilovgradu će nova brojila dobiti Grlić i Ćurilac.

U Beranama će, zbog ugradnje brojila, bez struje ostati M. Jovančevića, M Tomičića, Rasadnik, Balabanda, Saćina bara, D Vujoševića i Beranselo.

U Budvi, od devet do 15 sati, zbog radova na mreži struju neće imati Hotel „Šumadija“ i dio naselja Rafailovići.

U Nikšiću će, od šest do šest sati i 10 minuta, od 13 do 13 sati i deset minuta i od 17 do 17 sati i deset minuta, bez napajanja električnom energijom ostati - Neckom, Metalac, Brlja, Voli, HD Laković, Dekor Iva, Autobuska i željeznička stanica, MI Goranović, Booster doo, ulice Vuka Mićunovića i Njegoševa, kao i Kličevo, Kočani, Straševina, Broćanac, Bogetići, Vrtac, Upravna zgrada EPCG, Upravna zgrada Rudnika Boksita, Tunel Budoš, Ibin, Mex i Okov.

U Ulcinju, od osam sati do 14 sati i 30 minuta, struju neće imati naselje Draginje prema Kurtovićima i Dragovićima.

U Bijelom Polju će, od devet sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom biti Strojtanica, a od devet do 14 sati Potkrajci, Njegnjevo, Kukulje, Sela, Bistrica, Kanje, Unevina, Gubavac, Sutivan, Lijeska, Sokolac i Barice.

U Mojkovcu, od deset do 13 sati, struju neće Javorje.

U Kolašinu će, od deset sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom biti Vladoš, a od devet sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta Jasenova, Ocka Gora, Trešnjica, Velje Duboko, Mrtvo Duboko, Rovca i Požnja.

U Pljevljima, od osam do 15 sati, struju neće imati naselja Trlica, Otilovići i Meki Do, a u Šavniku od deset do 15 sati Sirovac.

Na Žabljaku će, od devet do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostati Krš, Stolac, Ponor, Pogrežđe, Studenca, Brajkovača, Gradina, Palež, Planica i Rudanca.

U Andrijevici, od devet do 14 sati i 30 minuta, struju neće imati naselja Poda, Slatina i Božići, a u Petnjici od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta naselja Radmance, Donja Vrbica i Trpezi.

U Gusinju će, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom ostati naselja Grebaje, Dolja, Kačanik, Bucelj, Vjetrenik i Gusinje 4.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Portal Analitika