Crna hronika

Ubijena profesorica u penziji Durija Pojatić

Profesorica u penziji Durija Durka Pojatić ((78) ubijena je danas popodne u svom stanu u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici.
Ubijena profesorica u penziji Durija Pojatić
Portal AnalitikaIzvor

Pojatić je bila profesorka u penziji, a živjela je u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici.

sl2Prema saznanjima Portala Analitika, sumnja se da je ubio njen bratanić.

Uviđaj je u toku.

sl3

Kako je Portalu Analitika saopšteno iz Uprave policije,službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica raspolažu operativnim saznanjima o mogućem izvršiocu ubistva D.P. (78) iz Podgorice čije je beživotno tijelo zatečeno danas u njenom stanu u Podgorici.

"Naime, danas oko 15,00 časova je u stanu u stambenoj zgradi u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog pronađeno beživotno tijelo D.P.  O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici. Na licu mjesta je izvršen uviđaj kojim je između ostalog konstatovano da na beživotnom tijelu preminule žene postoje tragovi nasilja odnosno da je preminula nasilnom smrću. Službenici CB Podgorica su odmah preduzeli operativne mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela. Policijski službenici su ubrzo došli do operativnih saznanja o mogućem izvršiocu ubistva D.P. i intenzivno rade na pronalasku tog lica kao i razjašnjenju svih okolnosti događaja", ističe se u saopštenju.

Portal Analitika