Politika

DPS Mojkovac predao listu, Medojević nosilac

Danas je u 13 časova Demokratska partija socijalista u Mojkovcu predala Opštinskoj Izbornoj Komisiji svoju odborničku listu koja nosi naziv ,, Za naš Mojkovac- DPS Milo Đukanović“.
DPS Mojkovac predao listu, Medojević nosilac
Portal AnalitikaIzvor

Na odborničkoj listi Demokratske partije socijalista u Mojkovcu nalaze se kreativni i odgovorni ljudi, časni i pošteni, koji čvrsto stoje iza svog imena i prezimena, posjeduju kapacitete za odlične rukovodioce i činiće domaćinsku upravu sa vizijom napretka i razvoja  našeg grada kao garancije za podizanje kvaliteta života na još veći nivo.

Odborničku listu ,,Za naš Mojkovac-DPS Milo Đukanović” predstavljaju: Dejan Medojević,Dragan Mrdak, Ranko Mišnić, Ljiljana Jokić, Slavenko Blažević, Dejan Krgušić, Rajko Golubović, Sonja Damjanović, Mitar Vidaković, Jovan Grdinić, Darko Fuštić, Zora Bjelajac, Saša Bošković, Dobrivoje Filipović, Dejan Pejović, Mirjana Zindović, Miloš Raosavljević, Radiša Pejović, Miloš Ašanin, Sanja Bošković, Predrag Smolović, Dragan Joksimović, Neđeljko Vuković, Bojana Bogavac, Aleksandar Ćetković, Mirjana Kljajević, Dejan Minić, Dragica Živković, Nikola Drašković, Jadranka Krgović i Marija Tomović.

Odbornička lista DPS-a je i ovog puta naišla na odličnu podršku- oko hiljadu i trista građana je bez razmišljanja dalo svoj potpis listi podrške DPS-a. U tom pogledu, dok naši  politički protivnici imaju problem da sakupe minimum potpisa, mi ih imamo više nego što će oni svi zajedno imati glasova.

Svi pokušaji naših političkih protivnika da diskredituju Demokratsku partiju socijalista u Mojkovcu pali su u vodu. Njihove kratkomjesečne kampanje,obojene raznim nepolitičkim napadima, nemaju nikakvu perspektivu niti odziv u ovom čestitom gradu. Jasno je da kao takvi , nikada nijesu mogli dovesti u pitanje podršku koju ima Demokratska partija socijalista, jer su Mojkovčani odavno prepoznali rad i doprinos boljitku Mojkovca koji je ova politička struktura dala kroz konkretna djela u prethodnom mandatu.

Izborni program Demokratske partije socijalista je spreman i ubrzo će biti distribuiran. O njegovom kvalitetu najbolje će govoriti prethodni izborni program koji je realizovan u 98 %. Program koji nudimo predstavlja realni razvoj Mojkovca, baziran na prirodnim potencijalima čiju afirmaciju možemo očekivati na poljima turizma, sela i poljoprivrede, kao i otvaranja malih i srednjih preduzeća sa benefitima za investitore.

Postignuti rezultati su odskočna daska Demokratskoj partiji socijalista čiji se dosadašnji rad može okarakterisati  kao transparentan, legitiman i kontinuiran.  Zato ne sumnjamo da će Mojkovčani prepoznati svoj interes i podržati nas da realizujemo projekte koji su tek započeti.

Ponosno ćemo proći ulicama Mojkovca, jer iza sebe imamo podršku našeg Mojkovca i naših Mojkovčana koji odlično znaju da nama ukazano povjerenje je opravdano povjerenje.

Integritet nosioca Dejana Medojevića i članova naše odborničke liste uživa neizmjeran ugled među Mojkovčanima što je odličan vjetar u leđa Demokratskoj partiji socijalista na putu do pobjede.

Dejan Medojević je rekao:,,Vjerujem u podršku i apsolutnu pobjedu odborničke liste Demokratske partije socijalista u Mojkovcu  26. novembra, kada ćemo još jednom potvrditi da samo mi možemo garantovati još bolji i uspješniji Mojkovac!”

 

 

 

 

Portal Analitika