Crna hronika

Uhapšen Podgoričanin zbog posjedovanja pištolja

Podgoričanin A. M. (22) uhapšen je sinoć u porodičnoj kući zbog nelegalnog držanja pištolja, saopšteno je Portalu Analitika iz Ministarstva unutrašnjih poslova.
Uhapšen Podgoričanin zbog posjedovanja pištolja
Portal AnalitikaIzvor

- Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorice, postupajući po operativnim informacijama, lišili su slobode jedno lice osumnjičeno za krvično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Službenici CB Podgorica su u petak oko 21 čas, postupajući po informaciji da A. M. (22) iz Podgorice posjeduje pištolj, u dvorištu porodične kuće izvršili legitimaciji i pretres ovog lica. Pregledom dvorištva, policijski službenici su kod žičane ograde pronašli pištolj M57 kalibra 7,62 mm, u ilegalnom posjedu – saopštili su iz Uprave policije.

Pronađeni pištolj će biti upućen u Forenzički centar radi vještečenja.

- O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se A. M. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija – precizira se u saopštenju.

Portal Analitika