Region

Muškarac kolima uletio u Knez Mihailovu: Ne sjećam se ničega, bio sam pijan

"Ne sjećam se ničega. Mnogo sam popio", rekao je kratko policajcima Vlado S. (31), mladić koji je juče ujutru automobilom uletio u pješačku zonu u Knez Mihailovu ulicu, pokosio sav inventar kafića i povrijedio Draganu S. (21), higijeničarku jednog lokala kojoj je prešao preko noge.
Muškarac kolima uletio u Knez Mihailovu: Ne sjećam se ničega, bio sam pijan
Portal AnalitikaIzvor

Muškarac se nakon incidenta zakucao u banderu i tom prilikom zadobio je lakše povrede. On je, kao i povrijeđena Dragana S. ubrzo nakon toga kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar gdje su mu sanirane povrede.

Policija je mladića pokušala da ispita o okolnostima koje su dovele do incidenta, međutim kako "Blic" saznaje on je bio u toliko alkoholisanom stanju da je rekao da se ne sjeća ničega.

Ubrzo nakon što je zbrinut u Urgentnom centru, on je i uhapšen i određeno mu je dvodnevno policijsko zadržavanje.

U međuvremenu, nakon hapšenja vozača istraga tužilaštva i policije obuhvata i sukob u noćnom klubu “Lotos” koji bi trebalo da otkrije zašto je pomahnitali vozač u subotu uletio u baštu kafića.

Kako su za “Blic” potvrdili u Prvom osnovnom tužilaštvu, osumnjičeni će po isteku dvodnevnog zadržavanja, danas u jutarnjim satima, biti doveden u kancelariju postupajućeg tužioca, gdje će dati iskaz o nesreći koju je izazvao.

Podsjećamo, težak incident dogodio se u subotu oko sedam sati ujutru.

Kako pokazuju snimci sigurnosne kamere “Kofi kapa”, Vlado S. je pod punim gasom projurio kroz baštu kafića, oštetio inventar i oborio radnicu, kojoj je stopalo stradalo u naletu “ford karavana”.

Vozilo se zaustavilo tek nakon što je udarilo u jedan od stubova koji se nalaze iza lokala.

Portal Analitika