Košarka

KK Ulcinj dobio novu upravu

U prvu crnogorsku Erste ligu Košarkaški klub Ulcinj ulazi sa novom upravom na čelu sa privrednikom Rizom Hajdarpašićem, saopšteno je iz ovog sportskog kolektiva.
KK Ulcinj dobio novu upravu
Portal AnalitikaIzvor

Hajdarpašić, koji je godinama uz klub u kojem je i sam napravio prve sportske korake, ističe da je poziv čelnih ljudi “KK Ulcinj” prihvatio bez dvoumljenja. Nova uprava kluba vjeruje da će izabranici trenera Darka Vujačića svojom srčanom igrom kreirati pravu sportsku atmosferu i osvojiti srca svih ljubitelja košarke.

- Cilj je jasan: uzalak u šest najboljih ekipa Crne Gore (Superliga) i borba za ulazak u 2 ABA ligu a od momaka se očekuje rad i disciplina kako na treninzima tako i na utakmicama. Kako bi se u Ulcinju ove i narednih sezona igrala košarka na visokom nivou, nephodna je podrška opštine a Hajdarpašić vjeruje da će klub svojim odnosom prema obavezama steći povjerenje S.O Ulcinj. Suvišno je isticati koliko sport doprinosi boljem kvalitetu života u gradu a momci na čelu sa kapitenom Milanom Latkovićem priželjkuju pune hale, košarkašku atmosferu i slavlje sa svojim ulcinjanima. U subotu 28. oktobra KK “Ulcinj” je domaćin ekipi “Ibar” iz Rožaja. Hajdarpašić vjeruje da ekipa “Ulcinja” uz podršku svojih navijača može savladati ekipu koja ima najveće ambicije za ovu sezonu. “Pozivam navijače i sve ljubitelje sporta da dođu, da napunimo halu, pobijedimo i pokažemo da će Ulcinj kao domaćin teško ustupati bodove na svom terenu. Obećavam navijačima da će svaki igrač dati svoj maksimum za prvu pobjedu u sezoni - saopšteno je iz KK Ulcinj.

Portal Analitika