Abiznis

Kompanija Azmont Investments nagrađena na evropskom samitu

Kompanija “Azmont Investments” nagrađena je na evropskom samitu “European Property Awards” u londonskom “Lancaster” hotelu juče, 26. oktobra, za projekat Portonovi.
Kompanija Azmont Investments nagrađena na evropskom samitu
Portal AnalitikaIzvor

Kompanija se nadmetala sa najboljima profesionalcima širem Evrope, a prizanje je dobila u dvije kategorije. IPAX UK i Europe Global exhibition and networking event održani su 26. oktobra u Londonu, u hotelu “Lancaster”, kada je organizovana i ceremonija povodom dodjele prestižnog priznanja European Property Awards. Ovime je omogućena i sjajna prilika profesionalcima iz ove industrije za umrežavanje i saradnju.

European Property Awards predstavljaju najveći, najprestižniji i širom svijeta priznati program nagrađivanja. Odluke o nagradama se donose na sesijama koje vodi Lord Caithness, Lord Best, The Earl of Liverpool i Lord Thurso, članovi Doma Lordova Parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva.

Kompanija Azmont Investments nagrađena je na evropskom samitu European Property Awards za projekat Portonovi i to najvećim priznjanjem od 5 zvjezdica u dvije kategorije: Mixed-use Architecture for Montenegro (Priznanje za arhitekturu projekta mještovite namjene za Crnu Goru) i Mixed-use Development for Montenegro (Priznanje za razvoj projekta mještovite namjene za Crnu Goru).

‘’Ponosni smo zbog ovih priznanja koji su velika motivacija al ii dodatna odgovornost za nas i naše partnere – kada vas procjenjuju najveći lideri i eksperti industrije to svakako jeste podstrek da pratimo našu viziju i razvijemo Portonovi rizort. Portonovi će biti oličenje jedinstvenosti i luksuza na jednoj od najljepših lokacija u Crnoj Gori.’’, istakao je gospodin Ahmet Erentok, predsjednik Odbora direktora kompanije Azmont Investments na ceremoniji.

“The International Property Awards” su kreirani i otvoreni za profesionalce koji stvaraju rezidencijalne i komercijalne nekretnine širom svijeta. Cilj im je da nagrade najveća postignuća kompanija koje se bave industrijom nekretnina. International Property Award je simbol kvaliteta, a o evropskoj nagradi odlučuje 70 nezavisnih profesionalaca. Sudije su fokusirane na dizajn, kvalitet, usluge koje se pružaju, inovativnost, originalnost i posvećenost održivosti. Ovo je 26-ta godina kako se nagrada dodjeljuje.

Portonovi je stilizovano rizort mješovite namjene i nalazi se u srcu crnogorske obale, između planina i mora. Vjerujemo da će uskoro biti pravi dragulj crnogorske krune i jedna od najpoželjnijih destinacija na Mediteranu. Po završetku, ovaj 650 miliona EUR vrijedni kompleks na 25 hektara uključivaće brojne rezidencijalne jedinice, private vile, najmoderniju marinu i prvi One&Only hotel u Evropi. Glavni investitor rizorta Portonovi je kompanija Azmont Investments, jedan od vodećih investitora u Crnoj Gori. Sjedište kompanije je u Crnoj Gori, i to od 2012. godine kada je kompanija započela svoj rad ovdje.

Portal Analitika