Fudbal

Nastavlja se agonija Kristal Palasa

Fudbaleri Kristal Palasa nastavili su sa lošim rezultatima eliminacijom u Liga kupu Engleske, a poslije utakmice protiv Bristola desio se incident sa navijačima. Senegalski fudbaler Pape Suare bacio je dres navijačima Palasa, koji su bodrili svoj tim na gostovanju, poslije čega su oni isti vratili na teren pred fudbalera, prenose ostrvski mediji.
Nastavlja se agonija Kristal Palasa
Portal AnalitikaIzvor

"Razočaravajuća noć, emocije su bile velike. Razumijem frustracije", napisao je Suare na društvenim mrežama poslije incidenta.

Suare, koji je protiv Bristola ušao u igru pred kraj utakmice, nedavno se vratio fudbalu poslije duge pauze zbog loma noge u saobraćajnoj nezgodi u Engleskoj.

Trener Palasa Roj Hodžson, koji je nedavno preuzeo ekipu nakon otkaza Franku De Buru, izjavio je da se nada da Suare nije lično shvatio gest navijača.

"Ako je tako, onda je to tužno. Žao mi je zbog njega jer je radio veoma naporno da se vrati poslije duge pauze i siguran sam da je bacanje dres u publiku bio pozitivan gest sa njegove strane", prenijeli su britanski mediji reči Hodžsona nakon incidenta.

On je stao u odbranu navijača i naveo da razumije njihovu frustraciju zbog veoma loših rezultata ove sezone.

"Navijači imaju pravo da pokazuju nezadovoljstvo. Oni su veoma dobri i naše najjače oružje, tako da ne mogu loše da pričam o njima. Zaista pate", rekao je Hodžson.

Palas je protiv Bristola nastupio u kombinovanom sastavu, pošto je Hodžson napravio čak 10 promjena u odnosu na tim koji igra Premijer ligu, koju vidi kao prioritet.

"Ovo je bila dobra noć za one igrače koji su ostali kod kuće, a loša za nekoliko njih koji misle da treba da budu u timu jer nijesu učinili dovoljno da to i dokažu", istakao je Roj Hodžson.

Kristal Palas je poslije devet kola Premijer lige na posljednjem mjestu sa samo tri boda.

Portal Analitika