Crna hronika

Podgoričanin uhapšen zbog kilograma skanka; maloljetnik zbog više krađa

Policija je uhapsila I.A. (20) iz Podgorice, nakon što su pretresom stana koji koristi pronašli oko kilogram droge skank.
Podgoričanin uhapšen zbog kilograma skanka; maloljetnik zbog više krađa
Portal AnalitikaIzvor

On se sumnjiči da je počinilo krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, i na taj način presjekli još jedan lanac tzv. ulične prodaje skanka.

Policaja je pronašla i oduzela četiri PVC pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank ukupne težine oko jedan kilogram, vagu za precizno mjerenje i novac u iznosu od 105 eura, za koji se sumnja da stečen vršenjem ovog krivičnog djela, navodi se u saopštenju.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da se I.A. duži vremeniski period bavio nabavkom i stavljanjem u promet opojne droge skank u tzv. uličnu prodaju na području Podgorice, koju je nabavljao od za sada nepoznatog lica.

Iz Uprave policije je danas saopšteno i da je uhapšen maloljetni  S.A. (17) iz Podgorice, zbog sumnje da je tokom jula i avgusta iz nekoliko porodičnih kuća u Martinićima i Koljatima ukrao lap - top, novac i alkoholna pića.

 

 

Portal Analitika