Politika

OO DPS Prijestonice: Ko o čemu, Aleksa Bečić o moralu

Predsjednik Savjeta mladih OO DPS Prijestonice Marjan Stojanović uputio je saopštenje za javnost koje objavljujemo u cjelini.
OO DPS Prijestonice: Ko o čemu, Aleksa Bečić o moralu
Portal AnalitikaIzvor

“Kako svakodnevno slušamo Aleksu Bečića koji slavodobitno govori o pomirenju a ne podjelama, ne možemo a da se ne osvrnemo u blisku prošlost. Da li je to isti onaj Aleksa Bečić koji je izgubivši na partijskim izborima potražio rezervnu varijantu u pravljenju sopstvene partije?!Pitamo se, da li to znači da kada bude izgubio na svim narednim izborima, će potražiti i rezervnu državu.

Ponižavajući Cetinjanke i Cetinjane, kao i čitavo crnogorsko društvo, govoreći da smo posrnuli, pokazuje šta zaista misli o Cetinju, Crnoj Gori i svim našim građanima. Da bi se nešto uradilo, nije dovoljno obući lijepo odijelo i vezati crvenu kravatu  ili maramu na glavu, već se moraju zasući rukavi i svakodnevno biti u kontaktu sa građanima, i u dobru i u zlu.

Svu svoju ljubav prema Cetinju su pokazali time što nisu podržali Zakon o Prijestonici, koji je i bez njih izglasan na inicijativu i glasovima Demokratske partije socijalista, a zahvaljujući kome ćemo otvoriti nova radna mjesta i poboljšati život svih gradjana Cetinja.

Za razliku od njega, mi rezervnu državu nemamo. Ponosni smo i na naše Cetinje, i na našu Crnu Goru. 

Na sreću građana Prijestonice, izbori se ne dobijaju pisanjem saopštenja iz udobnih fotelja, već radom i povjerenjem koje vam narod ukazuje. Jedini program koji oni nude jeste mržnja prema neistomišljenicima i gomila neistina, a jedini plan im je da se dokopaju fotelja. 

Ne bismo licitirali o procentima podrške jer ćemo već 26. novembra saznati šta narod misli o svima nama.

Demokratska partija socijalista će, kao i do sada pokazivati kako se radi u interesu svih građana, i zato danas na Cetinju imamo neuporedivo bolju infrastrukturu nego ranije, koju ćemo nastaviti da obnavljamo. S obzirom na višak vremena koji imaju, jer na svoj posao ne idu, a primaju platu koju im obezbjedjuju građani Crne Gore, ostavljamo im da se i dalje bave nama, jer im je to izgleda jedini posao a i stranački program, a mi ćemo nastaviti da radimo u interesu svih građana”, navodi se u saopštenju predsjednika Savjeta mladih OO DPS Cetinje, Marjana Stojanovića.

 

Portal Analitika