Politika

Cetinje: Ivana Vujović nosilac liste Demokrata za predsojeće izbore

Demokratska Crna Gora održala je pres konferenciju na kojoj je predsjednik Demokrata Aleksa Bečić obavijestio javnost da je Odbor Demokrata Prijestonice jednoglasno donio odluku da nosilac izborne liste Demokrata za predstojeće lokalne izbore u Prijestonici Cetinje bude Ivana Vujović.
Cetinje: Ivana Vujović nosilac liste Demokrata za predsojeće izbore
Portal AnalitikaIzvor

Kako je Bečić objasnio, Vujović je magistrant pravnih nauka, a svojevremeno jedan od najboljih studenata Pravnog fakulteta u svojoj generaciji, sa prosjekom od preko 9,70. 

"Mi Cetinju ne nudimo pojedinca, mi Cetinju nudimo tim koji čini spoj mladosti i iskustva, zasnovan na jasnim, zdravim, čistim i stručnim principima. Kao velika ozbiljna i odgovorna demokratska partija, posebnu čast i zadovoljstvo nam predstavlja činjenica da će nosilac naše izborne liste u prijestonici Cetinje biti žena, pripadnica ljepšeg pola. Mi smo, kao što se sjećate, jedini politički subjekt u Crnoj Gori koji je u susret Parlamentarnim izborima imao na drugom mjestu na izbornoj listi ženu. Žene su kod nas poslanice, odbornice, predsjednice lokalnih odbora, potpredsjednice, ali evo imamo tu privilegiju da u jednoj od najznačajnijih samouprava u Crnoj Gori,a to je Prijestonica Cetinje, našu izbornu listu predvodi žena. To je dokaz demokratičnosti naše partije, to je dokaz da ova partija nema bilo kakvih predrasuda, da je ovdje uvijek bio i uvijek će biti kvalitet faktor izbora", kazao je Bečić.

Portal Analitika