Društvo

METEO: Gotovo s toplim danima, večeras pogoršanje vremena

U Crnoj Gori dan će početi umjereno do potpuno oblačnim vremenom, uz povremenu kišu, a uz mjestimično pljuskove i grmljavinu, prognoza je Zavoda za hidromeorologiju i seizmologiju Crne Gore.
METEO: Gotovo s toplim danima, večeras pogoršanje vremena
Portal AnalitikaIzvor

Od sredine dana, u višim planinskim predjelima na sjeveru, kiša će preći u susnježicu i snijeg.

Vjetar će tokom jutra ili prijepodneva biti umjeren do pojačan, južnih smjerova. U popodnevnim satima skrenuće na sjeverni i sjeveroistočni, a krajem dana i tokom noći pojačan i jak.

Jutarnja temperatura vazduha biće u većini mjesta ujedno i najviša dnevna - 6 do 19 stepeni Celzijusa.

U Podgorici će biti umjereno do potpuno oblačno, povremeno uz kišu, pljuskove i grmljavinu, naročito tokom prvog dijela dana. Vjetar će biti umjeren, južnih smjerova, a krajem dana i tokom noći pojačan, sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha biće oko 15 stepeni, a najviša dnevna do 17 stepeni Celzijusa.

U utorak će u južnim predjelima biti umjereno do pretežno oblačno, i tokom dana ponegdje će biti slabe kiše. Na sjeveru Crne Gore biće oblačno sa padavinama - u višim planinskim predjelima uglavnom snijeg, u nižim kiša, a tokom jutra i susnježica. Ponegdje su moguće i obilnije padavine. Vjetar će biti sjevernih smjerova, mjestimično pojačan i jak, a na udare ponegdje i olujne jačine. Jutarnja temperatura vazduha biće od 0 do 11 stepeni, a najviša dnevna od 2 do 18 stepeni Celzijusa.

ZHMSCG

Portal Analitika