Košarka

Džikić nezadovoljan, igrači na raport

Igrali smo loše, najlošije od početka sezone. Nijesam zadovoljan energijom pojedinih igrača, niti distancom u odbrani koju smo imali, niti nivoom energije, kazao je na iznenađenje novinara nakon ubjedljive pobjede "plavih" nad Megom (84 - 64), prvi strateg tima iz Njegoševog parka, Aleksandar Džikić.
Džikić nezadovoljan, igrači na raport
Portal AnalitikaIzvor

Budućnost Voli je sinoć pred svojim navijačima u utakmici koja je imala humanitarni karakter nadigrala mladu ekipu Dejana Milojevića. Ni ubjedljiva pobjeda nije ostavila utisak na trenera Džikića, koji je danas pozvao svoje prvotimce na raport, nezadovoljan igrama pojedinaca.

- Normalno je da je Mega Bemaks došla da igra brzo, jako, sa energijom, pa to je njihova karakteristika od kada je Milojević njihov trener. On je probao neke mlade igrače, možda je to razlog nekog našeg opuštanja, ali to ne razumijem, niti me zanima. Imaćemo sastanak u nedjelju, pa će nekoliko igrača morati da objasni što se to desilo na parketu - podvukao je Džikić.

Na drugoj strani, trener Mega Bemaksa, Dejan Milojević, da su imali dosta problema sa povredama, zbog čega nije mogao da računa na sve igrače.

- Loša utakmica za nas. Budućnost Voli je kvalitetna, ima sjajnog trenera, igrački su među dvije, ili tri ekipe u ligi. Želim im da naprave korak u sezoni, možda i iznenade Zvezdu i plasiraju se Euroligu. Nijesu bez šansi protiv favorita. Što se nas tiče, imamo dosta problema sa povredama, Čarapiću je ovo bio prvi meč nakon šest mjeseci. Mladost je naš kvalitet, razvojni smo tim i učinićemo sve da od ovih mladića napravimo dobre, zrele igrače - poentirao je Milojević.

Portal Analitika