Fudbal

Bonući pocrvenio, Milan odigrao bez golova

Milan je prekinuo seriju od tri poraza u Seriji A, ali nije uspio da ubilježi pobjedu. Montelini izabranici su remizirali bez golova protiv Đenove (0:0)
Bonući pocrvenio, Milan odigrao bez golova
Portal AnalitikaIzvor

Milan je zbog nesmotrenog starta Leonarda Bonućija igrao skoro cijeli meč sa igračem manje. Crveno-crni su 11. na tabeli, a već kasne 12 bodova za liderom. 

Milan je počeo stegnuto, Đenova je dobro zatvorila prilaze golu i čekala neki poklon. Dočekala ga je poslije 25 minuta. Leonardo Bonući je bahato i arogantno udario laktom u glavu Aleandra Rozija i mislio je da će se provući s tim. Možda bi se i izvukao da od ove sezone video tehnologija ne donosi konačne odluke u Italiji. VAR je presudio Bonućiju, Milanov štoper je ostavio na cjedilu svoj tim i najvjerovatnije će biti kažnjen dva meča pauze, što znači da propušta i derbi protiv Juventusa.

Kakav paklen početak karijere u Milanu za najboljeg štopera planete do prošlog ljeta...Igrač manje je još više pojačao pritisak na Rosonere, a Đenova je nastavila da igra bunker i sa igračem više.

Pokušavali su Suso i Bonaventura individualnim akcijama, Montela je bio sve nervozniji, a Milan sve nemoćniji. Kalinić je propustio šansu da donese crveno-crnima pobjedu, ali su isto tako i dvojica njihovih bivših igrača, Lapadula i Tarabt, mogli da donesu pobjedu Đenovi.

 

Portal Analitika