Fudbal

Goleada u derbiju, Mladost i Budućnost podijelili plijen

U derbiju 12. kola Telekom 1. CFL lige fudbaleri Mladosti i Budućnosti podijelili su bodove. Utakmica je završena rezultatom 3:3.
Goleada u derbiju, Mladost i Budućnost podijelili plijen
Portal AnalitikaIzvor

Viđen je odličan meč sa dosta golova i preokreta. Poveli su fudbaleri Mladosti preko Marka Ćetkovića u 13. minutu. Deset minuta kasnije Melunović izjednačuje, da bi nakon toga i sa linije penala u 40. minutu preokrenuo na 2:1.

Mladost je do novog izjednačenja došla pogotkom Admira Adrovića u 43. minutu, pa se na odmor pošlo pri rezultatu 2:2. Novo vođstvo aktuelnom šampionu donio je rezervista Milivoje Raičević u 55. minutu, ali je samo minut kasnije Ivan Novović ponovo poravnao i postavio konačan rezultat utakmice. Odličnu priliku imao je u 60. minutu mladi Tučević koji je sjajnim udarcem umalo savladao protivničkog golmana Ljuljanovića.

Šezdeset minuta odlične fudbalske predstave viđeno je na Satrom aerodromu. Šteta što obje ekipe nijesu imale snage da na istom nivou privedu derbi kraju. Četiri gola su pala u prvom poluvremenu, a kuriozitet je i to što je svaki šut u okvir gola na obje strane završio u mreži. 

Sutjeska je, nakon 12. kola, vodeća na tabeli sa 30 bodova. Budućnost je druga sa 22, trećeplasiraana Zeta osvojila je 19, dok dva boda manje ima Grbalj (17). Na petom mjestu je Mladost sa 15, dok po dva boda manje imaju Iskra i Kom Eurozoks.

U 13. kolu, koje je na programu narednog vikenda, sastaće se: Iskra - Petrovac, Sutjeska - Zeta, Kom Eurozoks - Mladost, Budućnost - Grbalj i Dečić - Rudar.

Portal Analitika