Vaterpolo

Sjutra takmičenje najmlađih crnogorskih vaterpolista

Ministarstvo sporta i Vaterpolo i plivački savez Crne Gore organizuju sjutra 22. Oktobra 2017. prvu u nizu sportskih manifestacija pod nazivom ,,MOJA REPREZENTACIJA” osmišljenu kao jednodnevno takmičenje najmlađih crnogorskih sportista /vaterpolista uzrasta 10-14 godina/. Takmičenje je revijalnog karaktera i bazira se na buđenju i jačanju kulta crnogorske reprezentacije kod najmlađih, budućih uzdanica našeg sporta.
Sjutra takmičenje najmlađih crnogorskih vaterpolista
Portal AnalitikaIzvor

Manifestaciju će u 9.30h prigodnim govorima otvoriti ministar sporta  Nikola Janović i predsjednik Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore Dejan Bajić. Nakon šest utkamica,  proglašavanje pobjednika i uručivanje nagrada planirano je u 14.30h.

,,Jedan od ciljeva novoosnovanog Ministarstva sporta jeste da od malih nogu probudimo djeci osjećaj pripadnosti i naučimo ih odanosti crnogorskoj reprezentaciji. Želimo da razvijamo takmičarski duh kod najmlađih, istovremeno gradeći kult reprezentacije, a da  pomoću stipendija i nagrada motivišemo i afirmišemo da se što veći broj djece i mladih bavi sportom. U tu misiju ulazimo, organizujući prvu u nizu manifestacija ,,Moja reprezentacija” koja će pod reprezentativnim obilježjima ovoga puta okupiti najmlađe crnogorske vaterpoliste, generacije 2003.-2007.”

Uzavrela atmosfera na tribinama daće našim najlmađim reprezentativcima snažan polet i povešće ih do pobjede. Zato vas pozivamo da medijskim izvještavanjem sa sjutrašnjeg dogadjaja  doprinesete jačanju kulta crnogorske reprezentacije i popularizaciji sporta medju najmlađima.  Poziv je upućen i svim gradjanima, a ulaz na gradski bazen ,,Dragan Trifunović”  biće besplatan.

Portal Analitika