Zabava

Karleuša protiv Amfilohija, evo šta mu je poručila

Jelena Karleuša oštro je osudila stavove mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija, koji je prije nekoliko dana skrenuo ogromnu pažnju javnosti iznošenjem oštrog stava o Srpkinjama koje abortiraju, poručivši da mu je potreban istjerivač đavola!
Karleuša protiv Amfilohija, evo šta mu je poručila
Portal AnalitikaIzvor

Iako je Karleuša prekjuče došla raspoložena na snimanje emisije „Zvezde Granda”, ona je na pitanja novinara da li je ispratila stavove Amfilohija o abortusu i čedomorstvu promijenila izraz lica, a zatim je osula paljbu.

- Vidjela sam šta je izjavio, šokirana sam iznošenjem takvih grozota i njegovim stavovima. Amfilohija treba da bude sramota. Mislim da njemu treba istjerivač đavola, neki ritual nad njim hitno da se izvrši. Neka mu dovedu ti iz crkve za koju se bori nekog da istjera sve to zlo iz njega. Njemu ostaje jedino da se moli Bogu da mu oprosti i da mu pomogne. Tom Bogu u kog navodno vjeruje - rekla je bijesno Jelena.

Nije nepoznato da Karleuša godinama naglašava da je ateista, te da samo zbog supruga, fudbalera Duška Tošića, koji je religiozan, proslavlja najvažnije pravoslavne praznike.

alo.rs

Portal Analitika