Ostalo

ASCG želi da riješi stambeno pitanje olimpijke Slađane Perunović

Predsjednik ASCG Milorad Vuletić boravio u radnoj posjeti AK "Nikšić" i tom prilikom prisustvovao je i Sjednici UO AK "Nikšić". Sjednicom UO AK "Nikšić" predsjedavao je predsjednik kluba Tomo Žižić , a pored njega prisutni su bili potpredsjednik dr. Pero Mitrović i članovi UO Ratko Popović i Janko Pešikan. Sastanku su prisustvovali i sekretar kluba Lidija Todorović i sportski direktor Drago Musić kao i predsjednik mjesne zajednice Župa Nikšićka, Dragan Radulović.
ASCG želi da riješi stambeno pitanje olimpijke Slađane Perunović
Portal AnalitikaIzvor

Tomislav Žižić kao predsjednik kluba zahvalio se na prisustvu predsjedniku ASCG Vuletiću što je prisustvovao sjednici i čestitao mu na predstižnoj nagradi koju je dobio od EAA. Na sastanku se pored usvajanja zapisnika sa prethodne sjednice raspravljalo o informacijama iz ASCG gdje se dala zahvalnost ASCG na podršci našem klubu u daljem radu i podršci u organizaciji takmičenja koje je naš klub aplicirao.

A ta takmičenja su: 60-to jubilarno Prvenstvo CG u krosu, Atletski miting u Nikšiću, VIII Prvenstvo CG u planinskom trčanju i II Memorijalnom bacačkom mitingu "Vukašin Žižić", III Uličnoj trci "Župa Nikšićka" i tradicionalnoj Uličnoj trci "Nikšić-2018". Takođe je dogovoreno da klub izmiri dugovanja do Nove godine oko organizacije Ostroškog maratona i da se aplicira poslije toga da se ta trka uvrsti u zvanični kalendar ASCG. 

Raspravljalo se i oko izgradnje atletske staze u Nikšiću koja je postala izvjesna.

Poslije  sjednice je organizovan i radni ručak u Hotelu na Kruševicama gdje su pored prisutnih članova UO i predsjednika ASCG Vuletića bili prisutni i predsjednik Šavničke opštine  Mijodrag Vujičić, potpredsjednik Nikšićke opštine Marko Radojević  i direktor SC Nikšić Pedrag Ivanović.

- Zadovoljan sam današnjim sastankom i apostrofiram da će ASCG imati punu podršku u našem klubu i da ćemo naš klub dići još na veći nivo kako u organizacionom tako i u takmičarskom smislu. Sa predsjednikom Šavničke opštine smo napravili dogovor oko atletske sekcije u Šavniku i oko kanditature AK "Nikšić" i ASCG za organizaciju Prvenstva Balkana u planinskom trčanju za 2019.g. Takođe smo razgovarali sa resornim potpredsjednikom Nikšićke opštine o daljim aktivnostima u radu našeg kluba - istakao je Tomo Žižić.

Predsjednik ASCG je naveo da će se iz saveza založiti za rješavanje stambenog pitanja olimpijke Slađane Perunović.

- Vrlo sam počastvovan pozivom i prisustvom sjednici UO AK "Nikšić". ASCG će i ubuduće davati punu podršku u radu AK "Nikšić" i njihovom još boljem funkcionisanju. U narednom periodu ćemo se založiti za  rješavanje stambenog pitanja za našu olimpijku Slađanu Perunović. Želim novom rukovodstvu AK "Nikšić" uspješan rad podvukao je Milorad Vuletić.

Portal Analitika