Društvo

Fotka sa ekskurzije, među prijateljima!!!

Pobjeda pokreće konkurs fotografije za polumaturante i maturante, pod nazivom: „Fotka sa maturske i polumaturske ekskurzije“!
Fotka sa ekskurzije, među prijateljima!!!
Portal AnalitikaIzvor

Da bi učestvovali u konkursu, dovoljno je da polumaturanti ili maturanti  fotke sa svojih ekskurzija pošalju fejsbuk stranici našeg lista.Fotografije ćemo objaviti u Pobjedi, kako bi svi mogli da glasaju!

 Pet fotografija, sa najvećim brojem glasovadobijaju nagrade, i to:

2 telefona Iphone

4 laptopa Lenovo!

 

Kako učestvovati:

Fotografije možete slati fejsbuk stranici Nove Pobjede   https://www.facebook.com/Nova-Pobjeda-doo-1467456013547167/
   počev od  16. Oktobra, do 3. novembra, svakodnevno. 

Fotografije ćemo objavljivati u Pobjedi, od  23. oktobra do 9. novembra, svakodnevno. 

Nakon objave u Pobjedi, čitaoci mogu da glasaju na najljepšu fotografiju, tako što će u koverti na našu adresu Nova Pobjeda, Ul  19. decembra br. 5 da pošalju izrezanu najljepšu fotografiju sa ekskurzije (dakle, fotku za koju  glasaju), ili da koverte ubace u označenu kutiju u holu Nove Pobjede, na istoj adresi.

U ponedjeljak, 13. novembra, izbrojaćemo sve glasove za najljepše fotke, a objava rang liste, kao i pobjednika  na konkursu (pošiljaoca naljepših fotografija) je  u utorak, 14. novembra.

POKLON Societe Generale banke 

 

Svim učesnicima foto-konkursa, koji pošalju fotku, kao i svim polumaturantima i maturantima, Societe Generale banka Montenegro će, ukoliko to žele, besplatno otvoriti FUN Club paket za mlade koji je besplatan sve dok ne napune 27 godina ili zasnuju radni odnos. Paket sadrži transakcioni račun, MasterCard Debit karticu, SOGeMOBILE mobilno bankarstvo, SMS info servis, SMSConto i Uniqa kartično osiguranje.

 

 

 

Portal Analitika