Fudbal

Telekom 1. CFL: Sutjeska ubjedljiva, Kom u finišu do tri boda

Utakmicama vanrednog 11. kola nastavila se Telekom Prva crnogorska liga. Fudbaleri Sutjeske, Grblja i Koma ostvarili su pobjede. Ubjedljivi su bili fudbaleri Sutjeske koji su pred svojim navijačima savladali Petrovac, rezultatom 3:0.
Telekom 1. CFL: Sutjeska ubjedljiva, Kom u finišu do tri boda
Portal AnalitikaIzvor

Kom Eurozox je u finišu meča uspio da savlada otpor Iskre i trijumfuje minimalnim rezultatom 1:0. Pitanje pobjednika riješio je Masaši Otani u drugom minutu sudijske nadoknade vremena. Kom je ostvario treći trijumf i izjednačio se na tabeli sa danilovgradskim timom. 

Vodeća Sutjeka pobijedila je u Nikšiću ekipu Petrovca 3:0 i prednost u odnosu na drugoplasiranu Budućnost, koja ima utakmicu manje, uvećala na devet bodova. Nikšićki tim do trećeg uzastopnog, ukupno osmog trijumfa ove sezone, vodili su Branislav Janković u 19, Bojan Božović u 31. i Igor Ivanović u 64. minutu.

Grbalj je u Pljevljima savladao Rudar 1:0 i upisao četvrti trijumf ove sezone. Rudar je doživio šesti poraz i produžio seriju na pet utakmica bez pobjede. Odlučujući pogodak postigao je Ćetko Manojlović u desetom minutu.

Pobjednika nije bilo u duelu Dečića i Mladosti, koji su u Tuzima igrali 1:1. Domaćin je poveo golom Kristijana Vuljaja u 57. minutu. Izjednačio je i postavio konačan rezultat Marko Ćetković u 62. minutu.

U posljednjem meču ovog kola, u 18 sati pod Goricom, rivali će biti Budućnost i Zeta.

Telekom 1.CFL 11. kolo:

Sutjeska – Petrovac 3:0
(Janković 19′, Božović 31′, Ivanović 64′)
Kom – Iskra 1:0
(Otani 92′)
Dečić – Mladost 1:1
(Vuljaj 57′ – Ćetković 63′)
Rudar – Grbalj 0:1
(Manojlović 10′)
Budućnost – Zeta (18h)

Tabela: Sutjeska 27, Budućnost 18 (-1), Zeta 16 (-1), Grbalj 16, Mladost 14, Iskra 13, Kom 13, Rudar 11, Dečić 9, Petrovac 7.

Portal Analitika