Politika

SNP: OEBS da bude obazriv sa Brajovićem

Socijalistička narodna partija Crne Gore poziva predstavnike misije OEBS-a da budu obazrivi prilikom daljih razgovora sa Predsjednikom krnje Skupštine Ivanom Brajovićem, jer partija na čijem je čelu formalno Brajović, primjer je partijskog zapošljavanja, nezakonitog trošenja budžetskih sredstava i zloupotrebe državnih resursa u predizborne svrhe.
SNP: OEBS da bude obazriv sa Brajovićem
Portal AnalitikaIzvor

"Podsjećamo, između ostalog, da je ova partija akter „čuvenog slučaja Ramada“ koji predstavlja pravi primjer neefikasnog i neprofesionalnog postupanja državne administracije nakon saznanja i uvida u činjenično stanje o zloupotrebi funkcionera Socijaldemokrata", saopšteno je iz SNP-a.

Kada SNP bude dio nove vlasti, snažno ćemo se zalagati da se otkriju sve zloupotrebe satelit stranaka, podjednako kao i zloupotrebe DPS-a.

Konstatacija Brajovića o Izvještaju posmatračke misije o oktobarskim parlamentarnim izborima, predstavlja njegovu percepciju o tome da taj Izvještaj sadrži do sada najmanji broj preporuka za unapređenje izbornog procesa. Znamo odlično da OEBS kroz primjedbe u svim dosadašnjim izvještajima, vrlo dobro uočava sve izborne manjkavosti.

"S toga, poručujemo Socijaldemokratama da prestanu sa manipulacujama, a predsjedniku krnje Skupštine da zaustavi prazne priče, jer građani Crne Gore vrlo dobro znaju da će istina kad-tad  ugledati svjetlost dana", zaključuje se u saopštenju.

 

 

Portal Analitika