Politika

Burić: Bečić se već dokazao kao sljedbenik velikosrpske ideologije

Demagog Aleksa Bečić na Dubrovnik vjerovatno nije išao samo zato što je bio mali. Zato se kasnije, pred svojim ideološkim mentorima, sljedbenicima veliskosrpske ideologije, (ne)slavnim djelima dovoljno dokazao i pokazao, ocijenio je Marko Burić iz nikšićkog odbora DPS-a.
Burić: Bečić se već dokazao kao sljedbenik velikosrpske ideologije
Portal AnalitikaIzvor

- Bečić se dokazao i pokazao kad je 1999. godine, kao 12-ogodišnjak, išao iz Podgorice da „brani“ beogradske mostove i Miloševićev režim, kada je zajedno sa svojim SNP i nekadašnjim uzorom, Milanom Kneževićem, rušio i lomio po Podgorici nakon priznanja Kosova,  kada je agitovao  protiv obnove državne nezavisnosti, a za to da Crna Gora bude srpska prćija, kada je tvrdio da je srpska trobojka crnogorska državna zastava, kada je nakon "oceubistva" u sam vrh stranke stavio Velizara Kaluđerovića, za koga pripadnici ozloglašenog Sedmog bataljona tvrde da ih je upravo on regrutovao, iako to sad poriče, kada je srpskog državljanina podmetuo Kotoranima za predsjednika Opštine i kada je okorelog beranskog četnika Iliju Šćekića onako čvrsto zagrlio, valjda po principu "stara ljubav zaborava nema“- naveo je Burić u izjavi dostavljenoj Portalu Analitika. 

Kako je dodao, to što bi Bečić iz svoje biografije rado izbrisao sve ove detalje, kao što je izbrisao pripadnost SNP-u i sve funkcije koje je obavljao u toj partiji, ne znači da zaboravljaju građani Crne Gore. 

- Od svih njegovih prevara, ova sa naprasnim i nasilnim „crnogorčenjem“ najbrže je razotkrivena, proporcionalno svemu onome što je Bečić činio i čini protiv države Crne Gore - zaključio je Burić. 

 

Portal Analitika