Fudbal

Barsina strogo čuvana tajna

Julijan Brant, Maks Mejer i naravno Filipe Kutinjo. To su navodno igrači koje bi Barselona mogla da pokuša da dovede u januarskom prelaznom roku. Ali Mundo Deportivo navodi da nijesu samo ofanzivci na meti Roberta Fernandeza, već i jedan štoper.
Barsina strogo čuvana tajna
Portal AnalitikaIzvor

Riječ je o Kalidu Kulibaliju, prvotimcu Napolija koga već dugo prate najbogatiji evropski klubovi. Međutim, malo je onih koji mogu da stanu uz rame Barseloni.

Malo je ipak i klupskih šefova kakav je Aurelio de Laurentis. Taj kad sebi nešto uvrti u glavu nema odstupanja. Nudio je ljetos Čelsi čak 40.000.000 eura, ali je De Laurentis lagano odbio. Kulibalijev ugovor ističe 2021. godine. Može da ode i ranije, ali samo ako neko da oko 60.000.000 eura. I ako uhvati De Laurentisa dobro raspoloženog.

Kulibali je, procijenio je Barsin prvi operativac Fernandez, tip igrača kao stvoren za Blaugranu. Visok, snažan, ali i tehnički nadaren. Problem je samo što Barsa nije baš rada da na sto istrese toliki novac. Zasad će samo pratiti Kulibalija. Dok ne stigne mig sa vrha.

Engleski klubovi pokušaće gotovo sigurno već opet već u januaru. Mauricio Sari se opire, De Laurentis je obećao da će se strpiti do kraja sezone. Zasad će ostati samo na interesovanju.

Mundo Deportivo

Portal Analitika