Crna hronika

Uhapšeni “saradnici” Kavačkog klana, među njima i brat Duška Roganovića

Šćepo Roganović, rođeni brat Duška Roganovića, koji je teško povrijeđen u eksploziji bombe 25. aprila u Herceg Novom, uhapšen je danas u tom gradu, potvrđeno je Portalu Analitika iz policije.
Uhapšeni “saradnici” Kavačkog klana, među njima i brat Duška Roganovića
Portal AnalitikaIzvor

Kako je rečeno lisice na ruke su stavljene i Iliji Aleksiću i Goranu Pantoviću, a svi oni su navodno bliski kavačkom kriminalnog klana.

Ilija Aleksić je navodno blizak saradnik Vladimiru Roganoviću, bratu od strica Duška i Šćepa, a koji se u policijskim evidencijama vodi kao prijatelj članova “kavačkog klana“.

Pretresi u Herceg Novom, prema saznanjima našeg portala, još uvjek traju.

Podsjećamo, Roganović je povrijeđen kada je daljinskim upravljačem aktivirana eksplozija koje je bila postavljena ispod njegov vozila “golf 5“ dok je bio na magistralnom putu u blizini glavne autobuske stanice u Herceg Novom. Jaka detonacija je u potpunosti uništila Roganovićev auto, a povrijeđenog su iz “golfa” izvukli prolaznici koji su se na licu mjesta slučajno zatekli.

On je sa teškim tjelesnim povredama u kritičnom stanju prevezen u bolnicu u Meljinama, a nakon toga u Klinički centar Crne Gore. Amputirane su mu obje noge.

 

Portal Analitika