Košarka

Budućnost Voli: Sav prihod od ulaznica sa Megom za Dragana Tomovića

KK Budućnost Voli sav prihod od prodaje karata za utakmicu protiv KK Mega Bemax, u subotu 21. oktobra, u 17 časova, donira za pomoć liječenju bivšem košarkašu našeg kluba, Draganu Tomoviću.
Budućnost Voli: Sav prihod od ulaznica sa Megom za Dragana Tomovića
Portal AnalitikaIzvor

Dragan, rođen u Mojkovcu, tokom svoje dugogodišnje karijere bio je član brojnih ekipa među kojima su najistaknutiji KK Budućnost i KK Olimpija. U našem klubu igrao je i daleke 1996. godine, kada je Budućnost po prvi put osvojila trofej, Kup Jugoslavije, u spektakularnoj utakmici protiv KK Partizan, održanoj u Nikšiću.

Utakmice na košarkaškom terenu Dragan Tomović je igrao fantastično i uspješno, međutim, on sada igra drugačiju utakmicu i potrebna mu je naša pomoć da izađe kao pobjednik. Preko deset godina se bori sa bolešću Multipla skleroza koja iziskuje velike sume novca za terapiju na mjesečnom niovu, kao i vrlo česte i redovne posjete doktora specijalista. Naš doprinos, koliko god bio skroman, Draganu će značiti mnogo i olakšati dalji i dugotrajan proces liječenja.

To nije samo Draganova utakmica već i svih nas, budimo zajedno jedan tim i pomozimo mu da osvoji i ovaj životni trofej protiv opake bolesti.

Pokažimo mu da ga njegov klub i njegovi navijači nisu zaboravili.

Portal Analitika