TROFEJ BEOGRADA: Karatistima Bara 40 medalja

Karatisti Bara nastup na Trofeju Beograda završili su sa 40 medalja - 16 zlatnih, 10 srebrnih i 14 bronzanih, saopštili su iz barskog Karate kluba.
 TROFEJ BEOGRADA:  Karatistima Bara 40 medalja
Portal AnalitikaIzvor

Zlatne medalje u katama pojedinačno osvojili su Anja Jovićević, Benjamin Aljošević, Aleksa Janjić, Đorđe Stojanović, Arijana Kočan, Kenan Nikočević i Vladimir Mijač.

Zlatni su bili i kata timovi dječaka 2008. i 2007. godište i djevojčica 2007. i 2006. godište, dječaka 2006. godište, ekipe kadeta, juniora i seniora, kao i Lazar Jovović u borbama.

Srebrne medalje u katama pojedinačno osovjili su Andrija Simonović, Diana Zabiako, Ksenija Popović, Ajla Ličina i Jovana Milić, kata timovi djevojčica 2006. i dječaka 2004. godište.

Srebrni je u borbama bio Elsan Kolić, dok je isto odličje pripalo i ekipi kadeta u borbama.

Bronzane medalje osvojili su Milena Stojanović, Novak Gvozdenović, Mariam Zahrane, Balša Mijović, Nemanja Vuksanović, Mihailo Gojaković, Mihail Vukčević, Arijan Kočan, Jovana Đoković, Vasilisa Bujić, Damir Čolović, Nemanja Jovović i Stefan Gojčević.

Trener Almir Cecunjanin kazao je da je zadovoljan nastupom u Beogradu, navodeći da je u izuzetno jakoj kokurenciji Bar četvrtu godinu za redom najuspješniji klub na turniru.

"Bio je to još jedan odličan nastup naših takmičara i sjajna uvertira za Svjetsko prvenstvo za kadete, juniore i mlađe seniore na Tenerifima.
Posebno raduje nastup Mijača, koji je ostvario četiri ubjedljive pobjede. U finalu je pobijedio najboljeg takmičara Srbije, Stefana Suvajčevića 5:0 i na najbolji način završio nastup na turniru", kazao je Cecunjanin agenciji MINA.

On je naglasio da će na šampionatu svijeta od 25. do 30. oktora, iz barskog kluba, osim Mijača, nastupiti i Ivana Bujković, Vasilisa Bujić, Arijan Kočan i Kenan Nikočević.

Turnir u Beogradu okupio je 1.200 takmičara i 120 klubova iz 12 država. 

Portal Analitika