Društvo

Drva stigla u pravi čas

Troje od deset srećnih dobitnika u nagradnoj igri ,,Toplija zima uz Pobjedu“, Tanja Pavićević, Zoranka Pejaković i Angelina Brnović, juče je na kućne adrese dobilo nagrade – po deset kubnih metara drva za ogrijev.
Drva stigla u pravi čas
Portal AnalitikaIzvor

Narednih dana deset kubika drva za ogrijev dobiće i preostali dobitnici, Dragica Boljević, Adela Turusković, Milan Jakić, Ivana Vešović, Džihad Efović, Slavka Burzan i Slavka Šćepanović. Na vakat Tanja Pavićević kaže da im je ova nagrada stigla u pravi čas. Deset kubika će im, kaže, biti taman za predstojeću zimu, s obzirom na to da svake godine kupuju od osam do deset metara.

- Dva dana prije nego što je izvučeno moje ime, komšija i moj muž su se dogovarali da idu da kupuju drva. Džabe se dogovarate, nećemo ih kupovati, ja ću ih dobiti – govorila sam im. I eto, posrećilo mi se i to nas je sve obradovalo - kazala je Pavićević, uz napomenu da se Pobjeda oduvijek čita u njihovom domu.

Podsjetila je da je prošle godine osvojila vaučer u vrijednosti od 50 eura za trgovinu u marketu ,,Laković“,  i ističe da sada skuplja kupone za nagradnu igru ,,Zimnica sa Pobjedom i Goranovićem“ i da se nada da će osvojiti i jedan od 50 paketa suhomesnatih proizvoda, vrijednih 100 eura.

Zoranka Pejaković naglasila je da je prezadovoljna nagradom. Uvjerena je da će njenoj porodici deset kubika drva za ogrijev biti više nego dovoljno

Više nego dovoljno

- Još dva metra i eto nam dovoljno da se grijemo i dvije godine. U pravi čas su stigla drva. Zima još nije počela, drva imaju kad i da se prosuše na suncu – kazala je Pejaković.

Navodeći kako je u nagradnim igrama preko Pobjede već osvojila dva kompleta knjiga za unuke, ona kaže da se sada nada paketu suhomesnatih proizvoda, za koji ovih dana skuplja kupone.

- Uz ova drva dobro bi došlo da se nareže malo pršute - zadovoljno je kroz smijeh prokomentarisala Pejaković, koja preporučuje i ostalima da učestvuju u Pobjedinim nagradnim igrama jer, kako naglašava, ko igra, taj i dobija. Uz deset puta po deset metara drva za ogrijev, u okviru nagradne igre ,,Toplija zima uz Pobjedu“ podijeljeno je pet peći Alfa plam, koje su već isporučene dobitnicima, Vinki Čapić, Luki Vujisiću, Zdravku Markoviću i Zoranu Tišiću iz Podgorice, kao i Miodragu Nikoliću iz Nikšića.

Sponzori ove nagradne igre bili su Uprava za šume, koja je obezbijedila drva za ogrijev i Crnogorska komercijalna banka, koja je poklonila peći za grijanje. (Pobjeda)

Portal Analitika