Crna hronika

Aris Škrijelj zadržan, Mirza na slobodi

Aris Škrijelj (29) juče se po povratku u Crnu Goru iz Bosne javio u Tužilaštvo, gdje je saslušan zbog sumnje da je švercovao drogu, potvrdio je za Pobjedu njegov branilac, advokat Damir Lekić.
 Aris Škrijelj zadržan, Mirza na slobodi
Portal AnalitikaIzvor

Nakon saslušanja Arisu Škrijelju je određeno zadržavanje do 72 sata, dok je njegov mlađi brat Mirza Škrijelj (25), koji je uhapšen u petak, pušten na slobodu. Inspektori Odsjeka za borbu protiv droge su u petak pretresli porodičnu kuću Škrijelja i pronašli dva džaka u kojima se nalazilo osam kilograma skanka ali i određena količina municije.

Policija je prilikom upada u kuću zatekla Mirzu Škrijelja i njemu su stavljene lisice, nakon čega je sproveden u zgradu policije.

U trenutku pretresa Aris Škrijelj se nalazio u Bosni, odakle je preko advokata Lekića obavijestio crnogorske policajce da se ne nalazi u bjekstvu već na poslovnom putovanju i da će se javiti nadležnim organima odmah po povratku u Crnu Goru. Advokat Lekić navodi da je Aris Škrijelj juče po dolasku u Crnu Goru sa njim otišao u Tužilaštvo, gdje je do detalja pojasnio sve ono što je od njega zahtijevano.  

Portal Analitika