Politika

BRAJOVIĆ: Rast podrške vjetar u leđa

Rezultati koje su Socijaldemokrate, kao samostalni politički subjekt, ostvarile na svim dosadašnjim izborima od našeg osnivanja, apsolutno potvrđuju ispravnost naše politike, ocijenio je lider SD-a, Ivan Brajović.
BRAJOVIĆ: Rast podrške vjetar u leđa
Portal AnalitikaIzvor

On je prisustvovao sjednici Opštinskog odbora Socijaldemokrata Danilovgrad, na kojoj je za predsjednika jednoglasno izabran izvršni direktor "Montenomaks C&L", Radovan V. Radulović.

"Rezultati koje su Socijaldemokrate, kao samostalni politički subjekt, ostvarile na svim dosadašnjim izborima od našeg osnivanja, apsolutno potvrđuju ispravnost naše politike. Ono što nam svakako daje dodatan vjetar u leđa je konstantni rast podrške našoj partiji poslije parlamentarnih izbora, koji će se sigurno nastaviti na lokalnim izborima koji nas očekuju ove i naredne godine. Današnji izbor svakako značajno doprinosi takvim očekivanjima, jer se radi o ljudima koji su svojim ličnim i profesionalnim integritetom najbolji garant sve veće podrške Socijaldemokratama u mom rodnom Danilovgradu", rekao je Brajović.

Za potpredsjednika odbora je na predlog predsjednika Radulovića izabran Ilija Grgurović, dok Predsjedništvo SD Danilovgrad čine Ranko Jovović, Dijana Čavić, Dragan Dabić, Ljubo Đurović, Dragan Kovačević, Ivana Brajović i Slobo Perović.

Na sjednici je konstatovano da će u susret lokalnim izborima u Danilovgradu, koji će biti održani iduće godine, biti aktivirani svi kadrovski i infrastrukturni potencijali kojima Socijaldemokrate Danilovgrada raspolažu.

Portal Analitika