AMSCG: Loši uslovi za vožnju

Jutros se na crnogorskim putevima saobraća uz otežane uslovime za vožnju, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore i apeluju na vozače da budu pažljiviji, poštuju saobraćajne propise, naročito ograničenje brzine.
AMSCG: Loši uslovi za vožnju
Portal AnalitikaIzvor

Snijeg na sjeveru zemlje otežava saobraćanje, naročito na dionici Šavnik - Žabljak - Pljevlja, ali i kiša i jak vjetar u južnim i centralnim predjelima.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2.3 Cetinje - Budva, dionica Košljun - Zavala, doći će do potpune obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminima od 9 do 11 i od 14 do 15.30 časova.

Zbog radova na magistralnom putu M-2.3 Cetinje - Budva, dionica Brajići - Lapčići, doći će do obustave saobraćaja u intervalu od 9.15 do 11.15 i od 14.15 do 15.45 časova. Mimo ovih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Na magistralnom putu M-2 Mojkovac - Ribarevina, lokaliteti Stevanovac i Lepenac, zbog izvođenja završnih radova u sklopu rekonstrukcije puta, obustave saobraćaja za sve vrste vozila će biti u terminima od 9 do 11 i od 14 do 15.30 časova. Mimo ovih termina saobraćaj se na mjestima izvođenja radova obavlja jednom trakom naizmjenično.

Do 9. oktobra, zbog izvođenja asfalterskih radova na magistralnom putu Ilino Brdo - Vilusi, saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od 10 do 15 časova.

Do 25. decembra, zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2.4 dionica Ulcinj - Krute, doći će do totalne obustave saobraćaja od 9 do 11.30 i od 14.30 do 16 časova. Mimo ovih termina, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Do 30. decembra zbog izvođenja minerskih radova na dionici 1.4 auto-puta Bar - Boljare na regionalnom putu R-19, dionica Bioče - Klopot, doći će do obustave saobraćaja za sve vrste vozila u trajanju ne dužem od 30 minuta, u terminu od 10 do 12 časova i od 14 do 16 časova.

Na regionalnom putu R-1 dionica Cetinje - Njeguši promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila - izuzev nedjeljom - su od 8 do 10 i od 14 do 16 sati.

Do 30. decembra u intervalu od 7 do 19 časova, zbog geotehničkih istražnih radova na magistralnom putu M-18 dionica Šćepan Polje - Plužine, doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Do 15. novembra na magistralnom putu Kamenari - Kotor promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Do 14. oktobra na magistralnom putu M-2.1 dionica Tivat - krtolska raskrsnica zbog izgradnje pristupnog puta odobrava promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvoženja radova.

Od  1. oktobra do 15. novembra na magistralnom putu M-2 dionica Tivat - Budva, zbog izvođenja radova na izgradnji AB propusta, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Portal Analitika