CEDIS

CEDIS: Višesatna isključenja struje

Djelovi više gradova biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih elektronskih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
CEDIS: Višesatna isključenja struje
Portal AnalitikaIzvor

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

U Danilovgradu će nova brojila dobiti Pažići, a u Beranama Budimlja.

U Podgorici, od osam sati i 30 minuta do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće ulice Vasilija Petrovića, Plužinska, Mira, Janka Vukotića, kao i djelovi ulica Branka Ćopića, Dukljanske, Crnogorskih brigada i Mojsije Zečevića.

Na Cetinju, od devet do deset sati, struju neće imati sela Riječke nahije, Rijeka Crnojevića, Ljubotinj i Podgor, a od osam do 16 sati djelovi grada u intervalima ne dužim od deset minuta.

U Kotoru će, od osam sati i 30 minuta do deset sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom ostati dio Starog grada (Parilo).

U Tivtu će u šest sati doći do kratkotrajnog prekida u isporuci električne energije na kompletnom području te Opštine.

U Ulcinju, od osam do 14 sati i 30 minuta, bez napajanja električnom energijom biti Krute Vladimirske, Kamenički Most, Leskovac, Međureč, Mali Kaliman, Dabežići i Mrkojević Polje, a u Nikšiću, od osam do 15 sati, struju neće imati Grebice i Dragova Luka.

U Kolašinu će, od deset do 15 sati, bez struje biti Vočje, Osredci, Mioska, Raško i Gornja Morača, od deset do 14 sati Rovca, a od osam sati i 30 minuta do 16 sati Kos i Trebješica.

U Mojkovcu, od devet do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Jakoviće, a u Bijelom Polju, od deset do 13 sati i 30 minuta Kukulje, dok od devet do 14 sati i 30 minuta struju neće imati Ravna Rijeka.

Na Žabljaku će, od devet do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostati Virak, Smrčevo Brdo, Pošćenski Kraj, Kovčica, Pašina Voda, Vukodo, Provalija i Bukovica, a u Šavniku u istom terminu Strug.

U Pljevljima, od osam do 15 sati, bez struje biće ulice Nemanjina i Njegoševa, zgrada GM1, kao i ulice Drvarska, 29. novembra, Vase Čarapića, Zagrebačka i Osnovna Škola Saljko Aljković.

U istom terminu bez napajanja električnom energijom ostaće i sela Vrulja, Podborova i Glisnica.

U Petnjici će, od osam do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti Kalica, Donja Vrbica i Poroče, a u Andrijevici od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta Konjuhe.

U Rožajama, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez napajanaj električnom energijom ostaće Ibarac (Matovići), ski lift i okolna domaćinstva, a od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta Kalače.

U Beranama, od osam do 11 sati, struju neće imati soliteri u Teramskoj ulici, a od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minut Šekular i Štitari.

MINA

Portal Analitika