Kultura

Umjetnici u KIC-u prikupljaju novac za Nevenku Slomović

Da su humanost, saosjećajnost i solidarnost vrijednosti na koje ne smijemo zaboraviti, shvatili su oni koji su sinoć od 18h u izložbenom holu KIC-a bili na otvaranju izložbe „Filantropija modernih crnogorskih stvaralaca“.
Umjetnici u KIC-u prikupljaju novac za Nevenku Slomović
Portal AnalitikaIzvor

Otvarajući izložbu, direktorica KIC-a Snežana Burzan kazala je da se KIC uvijek priključi humanitarnim akcijama ili ih inicira. Ona je istakla odličan odziv crnogorskih slikara koji su ustupili oko 30 radova na prodaju. Aleksandar Radević, jedan od inicijatora izložbe, dodao je da kao društvo ne smijemo zaboraviti šta znači altruizam, izražavajući uvjerenje da će dopinos svih nas pomoći Nevenki da ode na nephodno liječenje i samostalno stane na noge. 

Riječi zahvalnosti uputila je i Nevenka Slomović, koja je naglasila da je svaka pomoć, pa i najmanja, za nju itekako od značaja.

U izložbenom holu KIC-a sjutra do 18 sati, svi zainteresovani mogu pogledati i kupiti djela renomiranih stvaralaca, među kojima su: Dado Đuranović, Marija Kapisoda, Edo Leši, Jelena Pavićević, Jelena Radulović, Goran Ćetković, Žarko Glavatović, Nada Milošević, Marija Vemić, Miro Šuković, Aleksandar Radević, Risto Radmilović, Marina Sredanović, Suzana Pajović,  i dr.

 Ukoliko želite da pomognete, podršku možete dati uplatom na žiro račun 5200320000060706705 kod Hipotekarne banke, na ime Nevenka Slomović.

Portal Analitika