Turizam

Priznanje za Budvansku rivijeru: Lideri u postavljanju novih standarda

Na jučerašnjoj održanoj ceremoniji dodjele nagrada Brand leader award 2017, sedme Biznis konferencije „Turističko tržište Jugoistočne Evrope - SEET 2017“ prema procjeni stručnog kolegijuma Hotelskoj grupi Budvanska rivijera je uručeno priznanje kao lideru u postavljanju novih standarda u konkurentnosti turističkog tržišta jugoistočne Evrope kroz organizacionu i operativnu izvrsnost, kontinuirane inovacije i investicije u multidisciplinarnost hotelskih sadržaja i usluge najvišeg kvaliteta.
Priznanje za Budvansku rivijeru: Lideri u postavljanju novih standarda
Portal AnalitikaIzvor

Standardizovani kriterijumi koji podrazumijevaju niz pravaca na polju inovativnosti, tržišne prepoznatljivosti i pozicioniranja autentičnog proizvoda, u konkurenciji zemalja Jugostične Evrope preporučili su Hotelsku grupaciju za ovu nagradu.

“Budvanska rivijera je uporedo sa višegodišnjom adaptacijom hotela ulagala u kreiranje imidža i prepoznatljivosti sopstvenog hotelskog brenda, koji je dominantan na tržištu Crne Gore i vrlo konkurentan u regionu”, kažu iz ove kompanije.

Kvalitet usluge, kako navode, raznovrsna ljetnja hotelska ponuda sa najavom novih zimskih paket aranžmana, nesumnjivo postavlja nove standarde i opravdava nagradu u svim segmentima cjelokupnog turističkog sistema Crne Gore i regiona.

Konferencija je okupila preko 400 učesnika iz EU, Rusije, Kine, UAE, Turske, Regiona, među kojima su bili prisutni: visoki predstavnici relevantnih institucija i strukovnih udruženja, kao i priznati međunarodni stručnjaci za oblast održivog razvoja i poslovanja u turizmu.

Svečana dodjela Brand leader nagrade upriličena je u Sava centru u Beogradu.

Portal Analitika