Crna hronika

Lišen slobode maloljetnik osumnjičen za razbojništvo

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata identifikovali i lišili slobode maloljetno lice osumnjičeno za krivično djelo razbojništvo.
Lišen slobode maloljetnik osumnjičen za razbojništvo
Portal AnalitikaIzvor

Naime, postupajući po prijavi M.N. iz Podgorice, zaposlenog u taksi uduženju „Queen“, da mu je nepoznato lice otuđilo dnevni pazar, službenici CB Pogorica su identifikovali i lišili slobode maloljetnog K.V. (15) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo.

K.V. je kako se sumnja, 28.09.2017. godine oko 21,15 časova, u ulici Slobode u Podgorici ušao u taksi vozilo kojim je upravljao M.N. i nakon završene vožnje na području naselja Konik uz prijetnju nožem od oštećenog otuđio dnevni pazar u iznosu od 25 eura, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu.

O događaju je obaviješten državni tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je naložio da se K.V. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo.

 

Portal Analitika