Protokol

Milošević - Al Hantuli: DPS ostaje odlučna u ispunjavanju programskih ciljeva

Politički direktor DPS Tarzan Milošević sastao se danas sa ambasadorom Palestine u Crnoj Gori Rabijem Al Hantulijem, saopšteno je iz te partije.
Milošević - Al Hantuli: DPS ostaje odlučna u ispunjavanju programskih ciljeva
Portal AnalitikaIzvor

- Izražavajući zadovoljstvo susretom, Tarzan Milošević je upoznao sa aktuelnom društveno političkom situacijom u Crnoj Gori, kao i pozicijama DPS-a o ključnim društvenim pitanjima. On je podsjetio na ključna ostvarenja DPS u prethodnom periodu, kao i na dinamiku političkih aktivnosti DPS-a koje su predviđene u mjesecima koji su pred nama. Milošević je zaključio da DPS ostaje odlučna u ispunjavanju programskih ciljeva, koji garantuju ekonomski i demokratski razvoj Crne Gore – navode iz DPS-a.

U saopštenju se precizira da je Ambasador Al Hantuli pohvalio napore te stranke da ostane dosljedna svojim programskim načelima, kao i uspjehe u njihovoj realizaciji.

- Takođe je upoznao sa aktivnostima diplomatske misije Palestine u Crnoj Gori, ističući da je u prvoj godini ostvaren veliki napredak kada je u pitanju nivo političke komunikacije, te da u narednom periodu očekuje intenziviranje saradnje na ekonomskom i kulturnom planu, kao i u drugim oblastima.

Tokom razgovora razmijenjena su mišljenja o aktuelnim procesima na Zapadnom Balkanu i Bliskom Istoku i istaknuto je da su pregovori, dijalog i međunarodne, kao i diplomatske aktivnosti ključni demokratski instrumenti u riješavanju otvorenih pitanja na planu kako unutrašnje, tako i vanjske politike – dodaje se u saopštenju DPS-a.

Portal Analitika