TV / Film

Ogromno interesovanje za "Slučajeve pravde"

Dugoočekivani film The Books of Knjige "Slučajevi pravde” imaće podgoričku premijeru u srijedu 11. oktobra u bioskopu Sinepleks Delta Siti sa početkom u 20:00 časova, ali će zbog već rasprodate sale biti upriličena i druga svečana projekcija u 20:30 časova, na kojoj će se takođe publici pokloniti članovi ekipe filma, saopštili su iz bioskopa.
Ogromno interesovanje za "Slučajeve pravde"
Portal AnalitikaIzvor

Dan nakon premijere, od 12. oktobra, film će se naći na redovnom repertoaru bioskopa Sinepleks.

„Interesovanje je veliko i prija što postoji publika koja željno isčekuje domaći film. Ne pamtimo da je velika sala Cineplexxa bila rasprodana deset dana prije premijere, što govori da će film Buksovaca imati dug bioskopski život. Nadamo se i da će oboriti rekorde gledanosti koje je “Mali Budo” postavio prije neku godinu”, kazala je portparolka Sinepleksa Olivera Bracanović i dodala:

“Trudićemo se da u srijedu primimo što više gledalaca koji žele vidjeti, popričati i slikati se sa glumačkom postavom ovog filma, pa tako postoji mogućnost da upriličimo iste večeri i treću i četvrtu projekciju”.

0310slucajevipravde

“The Books of Knjige: Slučajevi pravde” su do sada imali tri uspješne projekcije i to na Hercegnovskom, Sarajevskom i Mojkovačkom filmskom festivalu i svuda se tražila karta više, a podgoričkom premijerom počinje bioskopski put filma koji ima ambiciju da stigne do svakog crnogorskog grada bez obzira imao bioskopsku salu ili ne uz pomoć sistema mobilnih bioskopa.

Mjesec dana nakon Podgorice, tačnije 8.novembra, sa premijerom u Beogradu startuje prikazivanje u Srbiji, a 15. novembra sa Banja Lukom i u Bosni i Hercegovini. Film će imati distribuciju i u ostatku država bivše Jugoslavije ali i u nekim državama Evropske Unije.

Portal Analitika