CEDIS

CEDIS: Isključenja struje zbog radova

Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih elektronskih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
CEDIS:  Isključenja struje zbog radova
Portal AnalitikaIzvor

Objekti u kojima će biti ugrađivana brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

Brojila će u Danilovgradu dobiti Pažići i Lalevići, a u Beranama Beranselo.

Zbog, radova, u Podgorici će od devet do 15 sati bez struje ostati dio Donjih Kokota, a od devet do 17 sati i 30 minuta Lijeva Rijeka, Brskut, Veruša, Opasanica, Mokra i Kruševice.

U Baru će bez napajanja električnom energijom od devet do 11 sati ostati potrošači u ulicama 90 i 91 na Velikom Pijesku.

Na Cetinju će od devet do 16 sati bez struje biti Ivanbegova ulica, dio Balšića pazara i dio Bajove ulice.

U Ulcinju će bez struje od osam sati do osam sati i 30 minuta ostati Đerane (iznad ulice D-1), od devet do 14 sati i 30 minuta Noša (prema Ljuljđuraju), a od osam do 14 sati Curanovići.

U Šavniku će bez napajanja električnom energijom od devet do 15 sati biti Strug i Malinsko.

Na Žabljaku će od 11 sati i 30 minuta do 18 sati i 30 minuta bez sruje biti gradsko područje Žabljaka, Borje, Tepačko Polje, Pitomine, Nadgora, Podgora, Kovačka Dolina, Razvršje, Motički Gaj, Ski centar Savin Kuk i Hotel Polar Star.

U Kolašinu će bez napajanja električnom energijom od devet do 14 sati ostati Smolice, a od devet do 15 sati Dulovine, Skrbuša, Šljivovice, Bijeli Potok, Izlasci, Padež, Mateševo, Jabuka, Vranještica, Bare Krajske i Lukićevića Lug.

Bez struje će u Mojkovacu od devet do 13 sati i 30 minuta ostati Gojakovići.

U Bijelom Polju bez napajanja električnom energijom, od deset do 13 sati i 30 minuta ostaće Crnča, Radulići, Godijevo, Goduša, Sipanje, Ličine, Sušica, Moravac i Potoci.

U Pljevljima će od osam do 15 sati bez struje ostati Nemanjina ulica, zgrada GM1, ulice Drvarska i 29. Novembra, Vrbica i Lađana, a od 12 do 14 sati Odžak, Boščinovići, Katun, Potpeć, Njivice, Zekavice, Vilići, Dubočica, Jasen, Kordovina, Lijeska, Maoče, Vodoplav, Gornje Selo, Vlaovići i Crnobori.

Od 14 sati i 30 minuta do 16 sati bez napajanja električnom energijom ostaće Kosenica, Varine, Borova, Gradina, Vodno, Krupice, Pandurica, Gusino Brdo, Vaškovo, Premćani, Đurđevića Tara, Lever Tara, Bitine, Glibaći i Bobovo.

U Beranama od devet do 12 sati bez struje će ostati potrošači koji se napajaju preko dalekovoda Dolac i Gornja sela, a od osam sati i 30 minuta dio 14 sati i 30 minuta Lješnica i Zaostro.

Bez struje će od osam sati i 30 minuta u Andrijevici ostati Gornje Luge, u Rožajama ulica 30. Septembar, a u Gusinju Dosuđe, Kruševo, Martinoviće, Izvori, Vusanje i ostali.

Portal Analitika