Fudbal

Počele pripreme "hrabrih sokola" - PETKOVIĆ: Daćemo sve od sebe da pobijedimo Dansku!

Izabranici Ljubiše Tumbakovića počeli su danas pripreme za mečeve odluke u kvalifikacijama za SP - sa Danskom i Poljskom. Uoči prvog treninga, golman reprezentacije Danijel Petković je obećao da će dati sve od sebe da ispune zacrtani cilj.
Počele pripreme "hrabrih sokola" - PETKOVIĆ: Daćemo sve od sebe da pobijedimo Dansku!
Portal AnalitikaIzvor

- Očekujemo već u četvrtak Dansku. Iskren da budem, već od kako sam došao, nekako je drugačija atmosfera, što se tiče grada, ljudi, navijača. Osjeća se da je to bitnija utakmica koja nailazi, ali mi ne osjećamo neki preveliki pritisak, iako jeste tako važna utakmica, tako da se nadam da možemo da pobijedimo u četvrtak - ocijenio je Petković.

Danska je prije mjesec dana deklasirala Poljsku sa 4:0, a potom i Jermeniju 4:1. Koliku važnost pridaju ovoj kvalifikacionoj utakmici najbolje govori to što će već sjutra stići u Podgoricu, kako bi što spremnije dočekali okršaj sa "hrabrim sokolima".

Petković napominje da će ući u meč mirne glave i odigrati najbolje što mogu.

- Za reprezentaciju do sada nije bilo važnije utakmice od ove. Važno je da budemo mirni, staloženi, da se dobro postavljamo, i da čekamo šansu. Imamo Jovetića, ali da ne stavljamo pritisak na njega - možda će neko drugi odlučiti ovaj veliki meč. Nadam se da ćemo ući u utakmicu mirne glave i odigrati najbolje što možemo - poentirao je Petković.

Portal Analitika