Politika

Radulović: Ne podržavam Bečića za predsjednika

Član Predsjedništva DF-a Branko Radulović poručuje da će se jednog dana vratiti u Skupštinu, ne precizirajući kad bi to moglo biti.
Radulović: Ne podržavam Bečića za predsjednika
Portal AnalitikaIzvor

Takozvana građanska ih je, kaže, izdala po 100 put te ističe da nikad neće podržati Aleksu Bečića za predsjedničkog kandidata.

DF je osuđen da ratuje sam a za stanje u Crnoj Gori krivi su alternativa i opozicija, rekao je Radulović gostujući u "Živoj istini". Upitan, hoće li se vratiti u parlament, nije dao precizan odgovor.

„Sigurno ja neću gledati da se ovako rasparčava, raskuba Crna Gora, ovakvu pasivnost i foliranje i partikularne interese pojedinih nego ću da komuniciram direktno s građanima. Jednom ću se zbog toga vratiti u Skupštinu“

Komentarišući sastanak tzv građanske opozicije, na koji DF nije pozvan, Radulović je kazao da je DF izdat po stoti put.

„Ja te ljude prezirem, iskreno vam kažem jer pojedini od njih su dio pustošenja i pljačke države bili 18 godina i znam koliki je njihov imovinski karton“, saopštio je Radulović.

DF predlaže da se opozicija okupi oko zajedničkog nestranačkog kandidata za predsjednika. Front, dodao je Radulović, neće podržati Aleksu Bečića.

„Predsjednik treba da bude mentalno, intelektualno vizionar sa iskustvom. Te kriterijume Bečić ne ispunjava i nikad neće dobiti od mene podršku, makar bio jedini kandidat jer ne ispunjava to što treba da bude predsjednik Crne Gore“, objasnio je Radulović.

Antena M

Portal Analitika