Fudbal

Otkriveno! Ova petorica igrača su "skuvala" otkaz Anćelotiju!

Polako se raspetljava priča oko Karla Anćelotija. Smijenila ga je svlačionica, iako je direktor Hasan Salihamidžić rekao da je klub nezadovoljan rezultatima i igrom od početka sezone.
Otkriveno! Ova petorica igrača su "skuvala" otkaz Anćelotiju!
Portal AnalitikaIzvor

Uli Henes je u svom stilu, bez dlake na jeziku rekao da je pet zvijezda bilo protiv Italijana i da Bajern sebi ne može da dozvoli takav raskol u svlačionici, pa je logično da trener ode.

Ko su nezadovoljni. Oni najiskusniji, "senatori". Pobunu je navodno predvodio Levandovski koji je bio nezadovoljan stilom igre Bajerna, na to se nadovezala njegova želja da ode u Real, a bio je protiv dovođenja Rodrigeza i Tolisoa, smatrajući da su Bajernu potrebne super zvijezde, odnosno skuplji i kvalitetniji igrači.

Tomas Miler je izgubio mjesto u timu, prošle sezone odigrao vjerovatno najgore u karijeri, bio rezerva, želio da ode, ali Anćeloti to nije dozvolio.

Riberi i Humels su platili ceh lošim igrama u šampionatu, preseljeni su na klupu što je bio signal da se i oni priključe pobuni, a Arjen Roben se solidarisao, ni on nije imao ništa dobro da kaže za Anćelotija, a odbio je da mu pruži podršku.

Igrači su navodno često između sebe pričali da je kod Gvardiole sve bilo bolje, od discipline, do intenziteta treninga, da je Pep mnogo direktniji i da se znalo što traži. U njega su imali više povjerenja, Anćeloti je mnogo više osluškivao mišljenje javnosti, nekako kao da mu je stalo da ostavi dobar utisak u medijima.

Nedostaje jasno i Lam u svlačionici, on je bio pravi lider, mnogi smatraju da se sve raspalo poslije njegovog povlačenja. Ali, glavni razlog su petorica fudbalera, oni su skuvali otkaz Anćelotiju.

Sportske.net

Foto: AP Photo/Martin Meissner

Portal Analitika