Fudbal

Evo kome se Iguain prvo narugao poslije meča

Iako je demantovao da je osveta u pitanju, jasno je koliko je Gonzalo Iguain bio bijesan zbog svega što se događalo prethodnih dana...
Evo kome se Iguain prvo narugao poslije meča
Portal AnalitikaIzvor

On je demantovao da su ga kritike i uvrede uznemirile.

"Igram deceniju u Evropi, znam što je pritisak, davao sam mnogo golova, važno je da ćutite i da radite, vjera u sebe je ključ", rekao je "Pipita".

Ipak, bio je bijesan.

"Sad će svako da priča što hoće, ali ja znam ko je uz mene, prijatelji, saigrači i navijači koji su me bodrili dok sam se zagrijavao", dodao je Argentinac koji je ušao i prelomio utakmicu protiv Olimpijakosa.

On je počeo dva meča na klupi i bio kritikovan na sve načine, prvo zbog debljine i fizičke spreme, a onda i malodušnosti u igri. Protiv Torina se vidjelo da tim bolje funkcioniše bez takvog Iguaina.

A onda se narugao medijima, prije svega torinskom "Tutosportu" koji ga je najviše kritikovao, a onda je danas izašao sa "Higuayes" naslovom.

Kada su mu pokazali naslovnicu za danas odmah poslije meča, napadač nije izdržao.

"Ma, promijenili su naslov u brzini, već su imali spreman onaj drugi Higuanoooo", ironičan je bio Iguain.

Alegri je rekao da nikada nije ni brinuo oko Argentinca, da je odluka da ne počne njegova, ali vidjećemo u Bergamu pred pauzu, hoće li "Pipita" biti u timu, ili će čekati šansu s klupe, kao i u dva prethodna meča.

Sportske.net

Portal Analitika