Politika

DANILOVIĆ: Opozicija koja se podijeli po šavu DPS-a ne obećava

Predsjednik Ujedinjne Crne Gore Goran Danilović, ocijenio je povodom sjutrašnjeg sastanka građanske opozicije, da opozicija koja sebe dobrovoljno podijeli po šavu DPS-a ne obećava.
DANILOVIĆ: Opozicija koja se podijeli po šavu DPS-a ne obećava
Portal AnalitikaIzvor

“Dio opozicije sastaje se sjutra! Bolje da se sastaju i dvojica nego niko! Želimo dobru sreću! Ipak, opozicija koja sebe dobrovoljno podijeli po šavu DPS-a ne obećava! Gradjanska i negradjanska - meni to zvuči potpuno depeesovski! Ili smo opozicija ili nismo? Ili hoćemo promjene ili ih ne želimo”, naveo je Danilović na svom Fejsbuk profile.
Licemjerno je, prema njegovim riječima, da navodno ne mogu sjesti zajedno, a da vlast su  u makar četiri ili pet opština?
“Ako ne možemo i ne želimo zajedno onda treba da se povučemo iz vlasti i iz opština jer javno varamo i lažemo ljude”, istakao je Danilović.

Opozicionari, kako navodi, nisu naivni - ako ne može da ih prevari Milo tri decenije nećemo ni mi sigurno.
“Imamo obavezu da razgovaramo i dogovorimo se. Sujetni političari treba da se bave drugim poslom. Ovdje se ne radi o nama lično, radi se o svima zajedno! Ili da kujemo ili da ne mrčimo rekao bi naš narod”, zaključio je Danilović.

Portal Analitika