CEDIS

CEDIS donirao računare javnim predškolskim ustanovama

Crnogorski elektrodistributivni sistem – CEDIS donirao je danas 10 računara javnim predšklolskim ustanovama u Podgorici, Nikšiću, Cetinju, Baru, Budvi, Herceg Novom, Kotoru, Tivtu i Beranama. Tim povodom održana je svečanost u JPU “Ljubica Popović” gdje su djeca starije grupe izvela prigodan program.
CEDIS donirao računare javnim predškolskim ustanovama
Portal AnalitikaIzvor

U ime direktora javnih predškolskih ustanova kojima su donirani računari, direktorica JPU “Ljubica Popović” Slavica Luburić zahvalila je CEDIS-u na donaciji, ističući da će im računari svakako pomoći u daljem radu i realizaciji planiranih aktivnosti.

Direktorica Direktorata za predškolsko i osnovno obrazovanje i vaspitanje i obrazovanje i vaspitanje lica sa posebnim obrazovnim potrebama, Arijana Nikolić  Vučinić je istakla da će donacijom CEDIS-a tehnička opremljenost vrtića biti mnogo bolja i da će im novi računari biti od pomoći da u narednom periodu na adekvatan način odgovore prilikom uvođenja i realizaciji servisa.

Ona je dodala da bi društvena odgovornost koju pokazuje CEDIS trebalo da bude primjer drugim kompanijama u Crnoj Gori u prepoznavanju potreba društva.

Šefica Slžbe za korporativne komunikacije CEDIS-a, Marija Jovović  je istakla da je CEDIS danas pokazao da je kompanija koja se ne bavi samo distribucijom električne energije za preko 370.000 korisnika, već svoje aktivnosti usmjerava i na pružanje podrške razvoju različitih oblasti, među kojima je i obrazovanje, kao važan segment razvoja crnogorskog drustva.

“Donacijom  10 računara javnim predškolskim ustanovama u Crnoj Gori, CEDIS pruža podrušku u smislu tehničke opremljenosti, što će stvakako uticati na kvaliltetniju primjenu servisa koji će  omogućiti lakšu komunikaciju roditelja sa predškolskim ustanovama”, naglasila je Jovović i podsjetila da je ovo samo jedna od aktivnosti koju je CEDIS kao odgovorna kopmanija relaizovala u prethodnom periodu, kao i da će u narednom periodu nastaviti da pruža podršku subjektima koji se bave obrazovanjem, zdravstvom, naukom, kulturom, sportom  i zastitom životne sredine.

Portal Analitika