Podgorica

Uskoro počinje rekonstrukcija i opremanje sale “Dodest”

Nakon sprovedene procedure javnih nabavki, Glavni grad je sa firmom „Grand Design“ d.o.o. zaključio Ugovor za izvođenje radova na rekonstrukciji i Ugovor za nabavku i montažu opreme za salu Dodest.
Uskoro počinje rekonstrukcija i opremanje sale “Dodest”
Portal AnalitikaIzvor

Izvođenje radova će biti u vrijednosti od 26.469,00 eura, dok će nabavka i montaža opreme koštati 31.975,00 eura, kazali su iz Glavnog grada.

U ovoj sali KIC-a “Budo Tomović” planirani su, između ostalih i radovi na skidanju i demontaži postojećih itisona na podu i zidovima, obrada stepenica sale, lijepljenje novog – igličastog poda, hoblovanje, farbanje i lakiranje drvene scene, gletovanje i krečenje plafona i zidova u sali i iza nje.

Nabavka opreme sa montažom podrazumijeva stereo pojačalo klase D, dva aktivna dvosistemska monitora zvučnika, dva mikrofona – dinamički, vokalni, dva bežična mikrofonska seta sa mikrofonom, gigitalnu dimersku jedinicu, profesionalno motorizovano bijelo “ICE” platno, prednju projekcija, brendirani multikor audio kabal, audio prespojna priključna table i 100 stolica.

Što se tiče radova na rekonstrukciji, ugovorom je su predviđeni elektro radovi koji se odnose na demonatažu reflektora, sijalica, napojnih kablova, priključnica… kao i na nabavku i ugradnju novih LED reflektora, LED sijalica, napojnih kablova, priključnica…

Takođe su ugovoreni i građevinski radovi i to skidanje i demontaža postojećeg itisona na podu i zidovima sale, obrada podesta i stepenica sale, lijepljenje novog holkera i novog igličastog poda na podu i na zidovima, hoblovanje, farbanje i lakiranje drvene scene u Sali, gletovanje i krečenje plafona i zidova u sali i iza sale, postavljanje laminata prve klase projekcionu kabinu, i gletovanje i krečenje zidova i plafona u projekcionoj kabini.

Rok za izvođenje radova i opremanje sale Dodest je mjesec dana.

Portal Analitika