Politika

Muratović Demokratama: Ako imate primjedbe na zakon, vratite se u parlament

Bečićevi Demagozi očigledno imaju višak vremena, pa svoju dokolicu prekraćuju pisanjem besmislenih saopštenja. Kakva ironija, da upravo oni koji su kume, sinove, tetke uhljebili sada spominju neko partijsko zapošljavanje, stav je DPS-a
Muratović Demokratama: Ako imate primjedbe na zakon, vratite se u parlament
Portal AnalitikaIzvor

U saopštenju ove partije koje potpisuje Boris Muratović, ističe sa kako su Demokrate zaboravile da su „sina direktora partije postavili na visoku funkciju u budvanskoj opštini“.

- Prećutkujete da je po vašim kriterijumima od svih osoba u Kotoru, upravo kuma vašeg predsjednika Opštine Vladimira Jokića, najkompetentnija da vodi Centar za kulturu? Isto tako, u čitavom Herceg Novom se nije mogao naći šef kabineta predsjednika Opštine Stevana Katića, pa ste iz Tivta doveli predsjednika opštinskog odbora Vaše partije i zaposlili ga u Novom. Zbog svih ovih gafova koje ste napravili samo za pola godine, građani vas sve češće nazivaju „partija za uhljebljenje rođaka i kumova“.

Kako zvuči demagoški kada vi, koji ste na račun plata i nadoknada uzeli više od pola miliona eura od građana, a da se ni dana nijeste pojavili na svom radnom mjestu, spominjete novac poreskih obveznika?! Vi taj novac beskrupulozno koristite za finansiranje vaših stranačkih aktivnosti, iako su vas građani birali da ih predstavljate u Parlamentu.

Na radno mjesto ne dolazite, ali platu redovno primate. Čime ste vi to zaslužili da budete privilegovani u odnosu na ostale građane Crne Gore? Svaki od vaših poslanika ima veću zaradu od državnih sekretara, koje spominjete. Državni sekretari rade i tu svoju platu zarađuju, za razliku od vas koji sa platama između 1.500 i 2.000 eura koje dobijate za nerad, držite moralne pridike.

Ako imate neku primjedbu na zakon, dođite na svoje radno mjesto u Parlament i politički se borite da zakonsko rešenje popravite i unaprijedite. Praksa koju ste ustanovili, da viškom riječi nadoknađujete manjak argumenata, ne doprinosi ničemu sem vašem imidžu demagoga - navodi se u saopštenju Muratovića.

Portal Analitika