Crna hronika

Čađenović izašao iz pritvora: Nijesu mogli da me natjeraju da lažno optužim čovjeka

Punih deset mjeseci nijesu mogli da me slome da lažno optužim čovjeka s kime deset godina provodim svaki dan. Nastaviću ovu borbu i, nadam se - zbog građana i zbog svih - donijeti pobjedu, kazao je Mihailo Čađenović nakon današnjeg puštanja iz pritvora.
Čađenović izašao iz pritvora: Nijesu mogli da me natjeraju da lažno optužim čovjeka
Portal AnalitikaIzvor

Apelacioni sud oslobodio je službenog vozača Demokratskog fronta Mihaila Čađenovića, optuženog da je učestvovao u pokušaju terorizma na dan parlamentarnih izbora 16. oktobra prošle godine.

On je danas poslije podne pušten iz zatvora u Spužu, ispred kojeg su ga sačekali članovi i simpatizeri Demokratskog fronta, na čelu sa jednim od fukcionera, Slavenom Radunovićem, koji je objavio snimak puštanja Čađenovića na svom Facebook profilu.

U svom obraćanju se osvrnuo i na, po njemu, neprimjereno ponašanje specijalnog državnog tužioca.

- Želim danas sa svima da proslavim pobjedu protiv svog rođaka, Saše Čađenovića, koji je pokušao na najniži mogući način da lažno optužim čovjeka s kojim provodim deset godina svaki dan - više nego s tatom i majkom i drugima u porodici - naveo je.

Imao je i poruku i od onih koji ostaju u zatvoru u Spužu.

- Ništa ne znači biti u ovoj instituciji. Ovamo su sve normalni ljudi, samo što im ova država nije omogućila da na pošteni način mogu da rade neke stvari, pa su oni krenuli - što bi se reklo - sa svim i svačim da prehrane porodicu. Na kraju su i oni shvatili svoje greške. Mislim da to više neće ponavljati kad stignu kući i da su svjesni da treba da rade svoj posao časno i pošteno - izjavio je Čađenović.

Portal Analitika