Marketing

Zimnica sa Pobjedom i Goranovićem: Čitaocima 50 suhomesnatih paketa vrijednosti po 100 eura

Dnevni list Pobjeda organizuje novu nagradnu igru: “Zimnica sa Pobjedom i Goranovićem”. U novoj nagradnoj igri, ovaj dnevni list poklanja 50 paketa suhomesnatih prozvoda, vrijednosti od po 100 eura!
Zimnica sa Pobjedom i Goranovićem: Čitaocima 50 suhomesnatih paketa vrijednosti po 100 eura
Portal AnalitikaIzvor

Sve što čitaoci treba da urade je da sakupe niz od 5 kupona, pošalju ih “Pobjedi”, i pruža im se šansa da osvoje nagradu - paket suhomesnatih proizvoda u vrijednosti od 100 eura!

Za učešće u nagradnoj igri, treba sakupiti niz od pet (5) kupona, koje će ovaj list objavljivati svakog dana od 2. oktobra (od kupona sa rednim brojem 1) završno sa 21. oktobrom (kupon sa rednim brojem 20) na naslovnoj strani Pobjede.

Dakle, nagradna igra traje 20 dana, i objavljuju se kuponi od rednog broja 1. do rednog broja 20. Učesnik treba da sakupi pet kupona u nizu po rednim brojevima, bez obzira na to kojim brojem kupona će početi niz (npr.1, 2, 3, 4 i 5,  ili 6, 7, 8, 9 i 10, ili 11, 12,13, 14 i 15) kako bi imao pravo da učestvuje.

Svi čitaoci koji pošalju pet kupona u nizu, imaju mogućnost da osvoje nagradu. U slučaju da se propusti jedan kupon, može se zamijeniti bilo kojim duplim brojem iz istog niza. Pravo zamjene propuštenog kupona duplim brojem može da se iskoristi samo jednom. Na kuponima treba ispisati lične podatke (ime i prezime, broj telefona i adresu).

Iz “Pobjede” su poručili čitaocima da učestvuju i šalju svoje kupone, i tako iskoriste šansu da osvoje neki od ukupno 50 paketa suhomensatih proizvoda, koji će biti uručeni dobitnicima. Takođe, nakon što budu izvučena imena dobitnika, biće im podijeljeni adekevatni paketi sa suhomesnatim proizvodima (različitim vrstama mesa).

Portal Analitika