Fudbal

Novinar upitao Klopa da li voli nekog igrača Liverpula, a on...

Trener Liverpula, Jirgen Klop, napustio je konferenciju za medije pred meč 2. kola Lige šampiona u kojem njegov tim igra protiv Spartaka u Moskvi.
Novinar upitao Klopa da li voli nekog igrača Liverpula, a on...
Portal AnalitikaIzvor

Kao obrazloženje za napuštanje obavezne konferencije za medije, Njemac je naveo da je to zapravo gubljenje vremena, a na odlazak se odlučio nakon jednog pitanja novinara Brajana Svonsona sa Sky Sportsa, koje je bivšeg trenera Borusije Dortmund izbacilo iz takta.

Svonson je povukao paralelu s izjavom trenera Totenhama, Mauricija Poketina, koji je nedavno izjavio da voli Harija Kejna, pa je slično pitanje postavio i Klopu.

Naime, pitao ga je koji je to igrač u njegovom timu kojeg on voli. Klop je burno reagovao na to pitanje, te je napuštajući konferenciju za medije rekao kako je impresioniran što se na konferenciji pred meč Lige šampiona postavljaju takva pitanja.

Podsjećamo, meč između Spartaka i Liverpula igra se večeras od 20:45h, a Redsi će u ovom meču imati imperativ pobjede, s obzirom na to da su u prvoj utakmci na svom Enfildu ostali bez pobjede protiv Sevilje (2:2).

Foto: AFP

 

Portal Analitika