Balkansko prvenstvo: Briljirala Anastazija Petrović

Kik bokseri iz Bara su nastupili su proteklog vikenda na Balkanskom prvenstvu u Bijelom Polju. Nastupilo je četiri takmičara iz Kik boks kluba Bar. Najbolja je bila seniorka Anastazija Petrović u kategoriji -56 kg disciplina Low Kick gdje je ubjedljivom pobjedom na poene od 3:0 savladala u finalnoh borbi takmičarku iz Srbije koja je šampion Evrope i tako postala prvak Balkana, što je ujedno i prva djevojka sa tim zvanjem u Crnoj Gori.
Balkansko prvenstvo: Briljirala Anastazija Petrović
Portal AnalitikaIzvor

Senior Marko Nikolić -75 kg u disciplini Low Kick je zaustavljen u polufinalu od bosanskog takmičara rezultatom 2:1, ali bio je dobar i nijanse su presudile. Što je najvžanije pokazao je  dobru formu za sledeće takmicenje a to je Svjetsko prvenstvo. 

Junior Luka Peteušić u kategoriji -67 kg je takodje zaustavljen u polufinalu i osvojio treće mjesto, dok je junior Stefan Nikitović u kategoriji -63,5 kg izgubio u finalu i osvojio drugo mijesto .

“Zadovoljan sam svojim takmičarima na ovom nastupu, bili su izvanredni i u odličnoj su formi sto su pokazali i rezultati. Sada nastavljamo sa dobrim treninzima i spremamo se za Svjetsko prvenstvo. Na šampionat Balkana su nastupile Bugarska, Turska, Srbija, Makedonija, Kosovo i Bosna. Bilo je jako  takmičenje i sve je dobro organizovano i crnogorski borci cu bili trrci u ukupnom plasmanu, što je veliki napredak za reprezentaciju i za organizaciju koja je bila dobra zaslužen je Kik Boks Savez Crne Gore, ocijenjeno je iz barskog kluba.

kik
Portal Analitika