Fudbal

Smiljanić preuzima Mladost

Služba za odnose sa javnošću Fudbalskog kluba Mladost je obavijestila medije da će danas u 12.00 časova, u pres sali hotela Best Western Premier, predstaviti novog šefa stručnog štaba. Četvrtog trenera u posljednjih godinu dana, kormilara koji će naslijediti Dejana Vukićevića.
Smiljanić preuzima Mladost
Portal AnalitikaIzvor

A pred medijima će se pojaviti iskusni Branko Bane Smiljanić. Tako će se 59-godišnji Beograđanin poslije 14 godina vratiti u crnogorski fudbal Smiljanić je u sezoni 2002/2003. vodio Sutjesku do 4. mjesta i najvećeg klupskog uspjeha u jugoslovenskoji ligi.

Bivši reprezentativac SFRJ (50 utakmica, 11 golova kao napadač), koji je kao trener ili selektor radio na 17 različitih mjesta (Srbija, Crna Gora, Libija, Jordan, Palestina, Oman, Tajland...) u Podgoricu donosi ogromno iskustvo, a velikim radom će morati da pokrene kvalitetne "romantičare koji poslije osam kola imaju "samo devet bodova devet manje od lidera Sutjeske.

Gdje god je radio, Bane Smiljanić je imao rezultat, a zato se uprava Mladosti i odlučila za njega u moru kandidata. Cilj ostaje isti Evropa, a po mogućnosti i titula.

Dnevne novine

Portal Analitika